V. Krčma 73. (p.)
J. Šot 90.
2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč poprvé vyhrála, Milavče se naopak dál trápí


Branky


73. V. Krčma (p.) , 90. J. Šot - 4. T. Homolka , 35. T. Homolka , 70. C. Danescu
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedostatek hráčů na straně domácích

 

Čtvrté kolo dnes na hřišti Milavče odehráli hosté z Kolovče. ba týmy v průběhu sezony ještě nevyhráli a tak se čekalo, kdo jako první uzme všechny tři body nebo zda se budou body dělit. Domácí se i díky rozsáhlé marodce nesešli kompletní a tak museli začít v deseti hráčích. Po deseti minutách se jich zželelo veteránovi Josefovi Dufkovi a ten si následně oblékl dres a šel jim pomoct. Hosté byli od začátku lepším týmem, čemuž napomhl i statický výkon domácích. Již v úvodu poločasu svou převahu pečetili hosté vedoucím gólem, který připravil Tomáš Homolka. Po půl hodině hry to bylo již o dvě branky, když tentýř hráč skóroval znovu. Stejným poměrem první poločas i skončil.

Hra vabank úspěch nepřinesla.

 

Do druhého poločasu nastooupili domácí s vidinou toho, že je potřeba zatlačit a s výsledkem ještě něco udělat. Dokázali zatlačit hosty, měli i několik šancí, nicméně, právě hosté byli tím týmem, který se radoval ze vstřelené branky. V 70 minutě skóroval Danescu Constantin uklidnil tak hru hostů, kteří měli v tuto chvíli již tříbrankový náskok. Domácím se nakonec podařilo snížit zásluhou Václava Krčmy z pokutového kopu. Na konci zápasu se ještě trefil domácí Jakub Šot, lae na prohře Milavče se nic nezměnilo. Hosté tak poprvé v této sezoně můžou slavit vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Milavče
Jiří Dojčár ( Milavče ): Zasloužená výhra Kolovče. Byli jsme slabším týmem, hosté toužili po vítězství více než my.




Sestavy


TJ Sokol Milavče
J. Královec [-] - M. Hranai [-] , D. Kněz [-] , J. Dojčar [-] , M. Příbek [-] , V. Krčma [-] , J. Šot [-] , K. Wendl [-] , M. Jakuš [-] , M. Starinský [-] , J. Dufek [-]

TJ Slavoj Koloveč B
M. Adamec [-] - T. Lucák [-] (83. J. Kadlec [-] ) , T. Homolka [-] , C. Danescu [-] , Š. Waldmann [-] , J. Vyhnal [-] , M. Sušický [-] , M. Záhrobský [-] , T. Mastný [-] , L. Polák [-] (61. J. Chval [-] ) , J. Kadlec ml. [-] (58. M. Pluhař [-] )

Hráči zápasu: J. Šot .
Místo: Milavče. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špoták Rudolf - KŘEPEL Josef (N), KACEROVSKÝ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.