J. Duchoň 29.
R. Rác 39.
K. Cibulka 61. (p.)
3:1
(2:0)
58. L. Sekereš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání skončilo lépe pro domácí Blížejov


Branky


29. J. Duchoň , 39. R. Rác , 61. K. Cibulka (p.) - 58. L. Sekereš (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance domácích zlomila vývoj utkání

 

V dnešním utkání přivítali domácí remízoví králové tým ze Sokola Krchleby. Čekal se vyhrocený zápas z obou stran. Po třech remízách určitě chtěli domácí bodovat naplno a jako první tomu šli naproti.  Svou první velkou šanci dokázali proměnit, kdy se po úniku trefil Jaroslav Duchoň. A ajk se později ukázalo, tato branka byla zlomová pro konečný výsledek. Na konci poločasu přidal druhou branku domácích Radek Rác, který dotlačil balon do soupeřovy branky a poločas tak vyhráli domácí o dva góly. 

Domácí využili více šancí

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté se ztrátou a tak museli dotahovat. Po patnácti minutách k tomu měli příležitost z pokutového kopu po ruce domácích ve vápně. Šanci využil Lukáš Sekereš a snížil na rozdíl jediné branky. O tři minuty později bylo ale vše jinak, to když se penalta kopala i na druhé straně. Štěstím pro hosty bylo to, že faulující brankář ještě neviděl červenou kartu. K penaltě se postavil Karel Cibulka a zvýšil náskok domácích. O deset minut později viděl domácí Radek Rác zbytečně druhou žlutou a musel předčasně pod sprchy. Hosté tak dostali přesilovku, kterou ale nedokázali využít. Domácím se již výsledek podařilo ubránit a po výhře 3:1 si připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blížejov
René Bárta ( Blížejov ): Čekalo se vyhrocené utkání, ale nakonec to proběhlo docela v klidu.

SK Krchleby 1921
Pavel Strousek ( Krchleby ): Poměrně vyrovnané utkání, soupeř využil své šance, my nikoliv. Celkově to nebyl moc dobrý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Blížejov
J. Sloup [-] - M. Kolář [-] , V. Kokaisl [-] - R. Rác [-] , K. Cibulka [-] , M. Koutník [-] (81. J. Čecháček [-] ) , J. Kadera [-] - J. Duchoň [-] , V. Vilím [-] - V. Jakubše [-] , R. Nauš [-] (83. R. Braun [-] )

SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] - M. Koriťák [-] (71. J. Krutina [-] ) , M. Doležal [-] , L. Sekereš [-] , V. Všechovský [-] - P. Farkaš [-] (77. H. Homolka [-] ) , T. Krejčí [-] , P. Bláha [-] , D. Gust [-] (46. M. Gabriel [-] ) - J. Hruška [-] , K. Bláha [-] (75. T. Fejtek [-] ) -

ŽK: 33. J. Kadera , 50. R. Rác , 66. M. Koutník , 71. K. Cibulka - 6. V. Všechovský , 22. L. Sekereš , 38. D. Gust , 69. J. Hruška . ČK: 72. R. Rác .
Hráči zápasu: K. Cibulka , J. Duchoň .
Místo: Blížejov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Rada Jiří - KNOPP Jaroslav (N), ROTH Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.