D. Gust 77.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepříliš pohledný fotbal přinesl nakonec tři body pro domácí Krchleby


Branky


77. D. Gust
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V dnešním utkání přivítali na svém hřišti Krchleby hosty z Mrákova, kteří po dvou předešlých remízách určitě chtěli poprvé naplno bodovat. Od začátku nebyl k vidění moc pěkný fotbal ani na jedné straně. Přispěla k tomu i nervozita hráčů, které rozezlily některé výroky rozhodčího. Ten neodpískal několik sporných momentů na obou stranách hřiště. Šancí nebylo mnoho, ale objevily se na obou stranách, leč zůstaly nevyužity. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Druhý poločas byl již, co se týče nervozity, v poklidu. Hrál se vyrovnaný duel s nemnoha šancemi na jedné i druhé straně. Střelcům se ale dnes jaksi nechtělo zakončovat a tak na ukazateli pořád byly dvě nuly. Velmi slušná návštěva diváků se nakonec dočkala změny skore a k radosti domácích diváků to byli právě jejich hráči, kteří nakonec převrátili misku vah na svou stranu. Postaral se o to v 77 minutě zápasu Dominik Gust, který dokázal využít jednu z ojedinělých šancí zápasu a zařídil domácím plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Krchleby 1921
Pavel Strousek ( Krchleby ): Bylo to remízové utkání se šťastnějším koncem pro nás, protože jsme dokázali využít jednu z mála šancí.




Sestavy


SK Krchleby 1921
O. Oulík [-] - P. Demitrov [-] , J. Krutina [-] , L. Sekereš [-] - D. Gust [-] , V. Voves [-] (72. D. Bozděch [-] ) , J. Hruška [-] , P. Bláha [-] - M. Doležal [-] (46. M. Gabriel [-] ) , P. Farkaš [-] , K. Bláha [-] (86. T. Fejtek [-] )

TJ Sokol Mrákov
R. Škampa [-] - P. Vondraš [-] , V. Vojtko [-] , J. Stýskal [-] , P. Rybár [-] - A. Kopecký [-] , M. Smazal [-] (75. V. Eliáš [-] ) , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] (61. L. Čermák [-] ) - P. Váchal [-] (69. L. Konopík [-] ) , M. Kabourek [-]

ŽK: 17. M. Doležal , 23. P. Farkaš , 50. K. Bláha - 57. P. Rybár , 73. L. Čermák .
Hráči zápasu: L. Sekereš - P. Váchal .
Místo: Krchleby. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schwarz Petr - ROTH Zbyněk (N), KŮGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.