3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo smírně


Branky


35. T. Novák , 85. J. Babka - 2. V. Vilím , 14. J. Kadera
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní nástup Blížejova

 

Dnes se hrálo derby na hřišti Horšovského Týna, kam zavítali sousedé z Blížejova. Domácí byli nuceni nastoupit v pozměněné sestavě, kdy využili pět dorostenců, kteří měli v nohách dopolední zápas. Hosté byli naopak kompletní. Hned úvod zápasu ukázal, že to bude derby se vším všudy. A byli to právě blížejovští, kteří měli úvod zápasu z kategorie snů. Hned po dvou minutách se z 25 metrů trefil veterán Václav Vilím a hosté šli do vedení. Deset minut na to se skore měnilo znovu a opět to byli hosté, kteří zásluhou Honzy Kadery odskočili na dvoubrankový rozdíl. Do té doby byli hostující hráči aktivnější, vypracovali si několik hodně slibných šancí, kontrolovali hru. Avšak po půlhodině hry jakoby jim docházely síly a iniciativu převzali domácí. Aktivní hra směrem dopředu se jim vyplatila ještě do konce poločasu, kdy po gólu Tomáše Nováka snížili na rozdíl jediné branky. Hosté pak měly ještě několik tutovek, ale protože se již nikdo nedokázal trefit mezi tři tyče, poločas vyhráli hráči Blížejova.

Hosté nedali a tak se dočkali domácí

 

Druhý poločas opět přinesl několik slibných příležitostí na změnu skore. Domácí nadále hráli velmi aktivně, měli i vyložené šance hlavně po brejkových situacích. Jenže je vyřešili ne zrovna dobře a tak stále vedli hosté o jedinou branku. Pět minut před koncem zápasu vzal na sebe odpovědnost domácí Jiří Babka, který naskočil do druhého polčasu, a svým gólem zajistil domácím remízu. Hosté tak ani na třetí pokus nevyhráli a museli se spokojit pouze s remízou. Již třetí v řadě. Druhý dodatečný bod nakonec po penaltách brali domácí hráči Horšovského Týna.

 

Penaltový souboj vyzněl lépe pro domácí, kteří získali bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn B
Václav Kopejtko ( H. Týn ): Derby dnes potvrdilo, že nemá favorita. Občas byly k vidění i ostré zákroky, zápas měl všechny atributy derby, ne však na pohled. Spokojený nejsem, chtěli jsme vyhrát.

TJ Sokol Blížejov
René Bárta ( Blížejov ): Měli jsme vynikající nástup do zápasu. Po 20 minutách nám došly síly a domácí pak dotáhli skóre.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn B
D. Mathauser [-] - D. Häusler [-] , M. Konopík [-] (46. J. Babka [-] ) , L. Černý [-] (62. L. Sobolík [-] ) , O. Mothejzík [-] , T. Novák [-] , Z. Rubáš [-] , P. Vavřička [-] , J. Jurko [-] , V. Šperl [-] , M. Komárek [-]

TJ Sokol Blížejov
J. Pagáč [-] - M. Kolář [-] , V. Jakubše [-] (46. M. Koutník [-] ) , V. Kokaisl [-] , M. Rendl [-] - J. Sloup [-] , K. Cibulka [-] , J. Kadera [-] - R. Rác [-] (86. R. Nauš [-] ) , J. Duchoň [-] (68. J. Čecháček [-] ) - V. Vilím [-]

ŽK: 32. T. Novák , 58. J. Jurko , 66. O. Mothejzík - 87. R. Nauš .
Hráči zápasu: M. Komárek - K. Cibulka , R. Rác .
Místo: Horšovský Týn. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schwarz Petr - TOMÁŠEK Josef (N), DECKER Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.