2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvračín poprvé ztratil body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dvacetiminutovka patřila domácím

 V dnešním derby se střetly týmy Kolovče a Osvračína. Byli to právě domácí, kteří od začátku diktovali tempo zápasu a hosty zhruba dvacet minut prakticky k ničemu nepustili. Svou převahu korunovali gólem již v sedmé minutě zápasu, kdy se trefil Tomáš Homolka. Pak se hra vyrovnala a naopak hosté začali zle dotírat na obranu domácích. Začali být aktivnější, měli více ze hry a přehrávali domácí hráče. Ale vyrvnávací branka ne a ne padnout. Poločas tak vyhráli domácí jedinou brankou z úvodu zápasu.

Dva góly Bukovského stačili pouze na remízu

 

I druhý poločas byl ve znamení několika šancí na obou stranách. Krátce po začátku poločasu jednu z nich využili hosté a srovnali zápas na 1:1. Postaral se o to jejich kapitán a hráč minulého kola Petr Bukovský. Hosté byli v téro fázi zápasu o malinko lepší domácích, ale další změna skóre proběhla až zhruba patnáct minut před koncem. Do vedení šli opět domácí a byl to znovu Tomáš Homolka, který svým druhým gólem v zápase, po hezké narážečce, posunul domácí blíže k vítězství. Hosté se ale nesmířili s tímto stavem a o dvě minutky na to bylo opět srovnáno. A opět u toho byl Petr Bukovský, který druhým gólem v zápase pečetil remízový stav. Do konce zápasu se již nikdo nedokázal prosadit a tak derby skončilo smírem. Osvračín tak poprvé ztratil body.

 

Dodatkový bod si v penaltách připsali hosté, kteří měli lepší mušku v zakončení.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč B
Pavel Kruml ( Koloveč ): Dobrá úroveň derby, přišlo dost diváků. Remízu beru i s ohledem na vývoj, kdy hosté měli na výhru.

TJ Sokol Osvračín
Miroslav Duchoň ( Osvračín ): Poklidné derby. Po dvaceti minutách jsme domácí nepustili moc často k balonu. Myslím si, že Koloveč padla fyzicky a nepředváděla to, co měla a my jsme pak po většinu zápasu byli lepší.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
M. Mašek [-] - J. Vyhnal [-] , M. Záhrobský [-] , T. Mastný [-] , L. Polák [-] (68. J. Kadlec [-] ) , M. Diviš [-] , T. Homolka [-] , C. Danescu [-] (77. M. Pluhař [-] ) , Š. Waldmann [-] , M. Brožovský [-] (50. J. Kadlec ml. [-] ) , M. Sušický [-]

TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - Z. Duchoň [-] , A. Wendl [-] , L. Kruml [-] , L. Bacher [-] - P. Bukovský [-] , V. Černý [-] , L. Wendl [-] , S. Blecha [-] - T. Janka [-] (15. L. Muchna [-] ) , M. Duchoň [-] (85. M. Wanke [-] )

ŽK: 24. Z. Duchoň , 56. L. Kruml .
Hráči zápasu: T. Homolka - P. Bukovský .
Místo: Únějovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šporer Josef - HRUDIČKA Josef (N), NAUŠ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.