M. Kolář 16.
R. Rác 28.
K. Cibulka 33. (p.)
R. Rác 47.
5:4p.
(3:0)
61. M. Pustovojt (p.)
65. M. Šinál
72. M. Tomášek
84. J. Pluhař (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnout musely až penalty


Branky


16. M. Kolář , 28. R. Rác , 33. K. Cibulka (p.) , 47. R. Rác - 61. M. Pustovojt (p.) , 65. M. Šinál , 72. M. Tomášek , 84. J. Pluhař (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Blížejova do zápasu

 

V druhém kole přijel na hřiště Blížejova tým z Loko Hostouně. Od začátku se hrál oboustranně pohledný fotbal se spoustou šancí. Hostům se ale nedařilo je využít a tak se jako první radovali domácí hráči Blížejova. Bylo to v 16 minutě, kdy z přímého kopu skóroval Martin Kolář. Hosté byli i nadále hodně aktivní, měli několik šancí, ale udeřili opět domácí. To když využil chybu hostující obrany Radek Rác a zvýšil tak na 2:0. O několik minut později to bylo již o tři branky, když pokutový kop využil domácí kapitán Karel Cibulka. Do polčasu měli ještě oba týmy několik šancí, ale bez efektu a tak šli do šaten spokojenější domácí, kteří měli tříbrankový náskok.

Mocný finiš hostů přinesl dělbu bodů

 

Druhý poločas se hrál opět velmi aktivní fotbal a chvíli po jeho začátku navýšil skóre domácích na rozdíl čtyř branek svým druhým gólem v zápase Radek Rác, který pohotově využil brejkovou situaci. V této chvíli to vypadalo, že domácí v poklidu tento zápas dohrají a připíšou si tři body do tabulky. Hosté ale nesložili zbraně a dál se aktivní hrou tlačili do zakončení. V 52 minutě přišel na hřiště hostující Pustovojt a hra hostí očividně ožila. A byl to právě střídající Pustovojt, který po deseti minutách na hřišti snížil a dal tak šanci hostujícímu týmu na korekci v zápase. Po faulu na Kovaříka bezpečně proměnil penaltu. Za několik málo minut se hosté prosadili znovu, když se trefil do černého Martin Šinál. Hosté se tak dostali na rozdíl dvou branek a dál byli aktivnějším týmem. A když v 72 minutě snížil na rozdíl jediné branky hostující Miroslav Tomášek, bylo o drama postaráno. Nervozita byla v tuto chvíli cítit z obou mužstev. Rozuzlení přišlo na konci zápasu, kdy se při závaru před brankou domácích dostal k hlavičce Jindra Kotrc a s přispěním domácích srovnal na konečných 4:4.

Domácí nakonec byli šťastnější

 

O zisku druhého bodu rozhodla až druhá série penalt, ve které byli úspěšnější domácí z Blížejova a připsali si bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blížejov
René Bárta: V první půli hráli hosté a my jsme dávali góly. V druhé půlce jsme se až moc zatáhli, byli jsme si jisti výsledkem a hosté nás potrestali a srovnali.

TJ Loko Hostouň
Jakub Bříza: Myslím, že jsme byli v zápase lepším týmem. Po vystřídání Pustovojta se naše hra hodně zvedla a byli jsme aktivnější a úspěšnější v koncovce.



Sestavy


TJ Sokol Blížejov
J. Pagáč [-] - V. Vilím [-] , J. Pluhař [-] , M. Rendl [-] , J. Kadera [-] - M. Koutník [-] (74. P. Vilím [-] ) , K. Cibulka [-] , M. Kolář [-] , J. Sloup [-] - R. Rác [-] , J. Duchoň [-] (56. J. Čecháček [-] ) -

TJ Loko Hostouň
T. Jarina [-] - Z. Strouhal [-] (65. J. Kotrc [-] ) , J. Forst [-] (56. P. Kovařík [-] ) , J. Marek [-] , T. Váchal [-] , D. Frank [-] (52. M. Pustovojt [-] ) , M. Šinál [-] , J. Rampas [-] (88. P. Veber [-] ) , J. Černý [-] , M. Lerch [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 64. M. Kolář , 67. R. Rác - 23. T. Váchal , 33. M. Lerch , 64. J. Rampas .
Hráči zápasu: M. Kolář .
Místo: Blížejov. Rozhodčí: Helget Václav - KNOPP Jaroslav (N), BŘÍZA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.