1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutí padlo až po penaltách, které lépe zvládly hosté


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dnešním zápase přivítali domácí hráči Hostouně soupeře z Mrákova. Hrál se oboustranně zajímavý a běhavý fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Hosté z Mrákova se velice brzy dostali do vedení, když se hezky trefil z přímého kopu v 8 minutě Jiří Skala. Pomohl mu i domácí brankář, kterému střela proklouzla pod nohou do branky. S přibývajícími minutami se obraz hry nikterak neměnil, šance byly na obou stranách, ale malinko se hra přitvrdila, i proto, že několik zákroků ušlo okům hlavního rozhodčího. I přesto si hosté vytvořili několik slibných šancí, hlavně pak Konopík, který byl sám před domácím brankářem. Jeho pokus ale skončil v náručí domácího gólmana. Nadále se hrál hodně vyrovnaný zápas, kde hlavně ve středu hřiště bylo vidět nespočet osobních soubojů. Jeden z těchto ostřejších soubojů odnesl žlutou kartou hostující Čermák v závěru prvního poločasu. Do přestávky tak šli s jednobrankovým vedením hosté z Mrákova.

 

I druhý poločas se nesl ve znamení osobních soubojů na obou stranách. Hosté se dostali několikrát do velice slibných šancí, ale skore se neměnilo ani po nich. A tak přišla chvíle domácích, kteří využili chybu hostů při rozehrávce a srovnali v 64 minutě zásluhou Jana Cermana. Pak už to byl boj o každý centimetr  plochy, ale i tak se ještě ukázali hosté. Nejdříve Dufek a po něm pak i Eliáš ovšem své pokusy z malého vápna nevyužili a tak se skore do konce zápasu již neměnilo. Oba týmy si tak po 90 minutách rozdělily shodně po bodu, o druhém musely rozhodnout penalty.

Ach ty penalty

 

Domácí dali první tři pokutové kopy a jelikož hosté mířili třikrát nad, bylo záhy rozhodnuto o druhém bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Loko Hostouň
Tomáš Sova: Nebylo to špatné utkání, bylo trochu nervózní, jelikož hosté jsou jedním z favoritů soutěže. 25 minut nás tlačili, dostali jsme gól. Pak jsme zase byli lepší my, potom zase hosté.

TJ Sokol Mrákov
Hruška: Dostali jsme se rychle do vedení, bylo v zápase víc bojovnosti než fotbalové krásy. Ale dva body jsou nakonec dobré



Sestavy


TJ Loko Hostouň
T. Jarina [-] - J. Rampas [-] , M. Tomášek [-] , M. Lerch [-] , V. Iščenko [-] (63. V. Braun [-] ) - J. Marek [-] , T. Váchal [-] , M. Šinál [-] , D. Frank [-] (58. J. Cerman [-] ) - J. Cingroš [-] (80. P. Kovařík [-] ) , T. Lešek [-] -

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , V. Vojtko [-] , J. Stýskal [-] , P. Rybár [-] - A. Kopecký [-] , L. Čermák [-] (80. M. Pivoňka [-] ) , V. Duffek [-] , J. Skala [-] (55. V. Eliáš [-] ) - L. Konopík [-] , M. Kabourek [-] (20. P. Váchal [-] )

ŽK: 60. T. Váchal , 75. J. Cerman , 84. M. Šinál - 43. L. Čermák .
Místo: Hostouň. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Novotný Karel - PITNER Zbyněk (N), KŮGL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.