Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody hned na úvod sezony


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 15 minutách byli hosté na ručník, ale famózně zvládli konec poločasu

V dnešním prvním kole se na hřišti Kolovče představili hosté z Blížejova. Hrálo se v Únějovicích a kdo si našel cestu na tento zápas, určitě nelitoval a viděl strhující zápas od začátku až do konce. Domácí na svého soupeře doslova vlétli a po 15 minutách vedli 3:0, kdy se postupně trefili Danescu a dvakrát Tomáš Homolka. Hosté v tuto dobu byli doslava na ručník, kdy zejména stopeři nevěděli, co mají hrát a po jejich chybách se dostali domácí do trháku. Nikdo v tuto dobu nepochyboval o tom, že domácí v poklidu dokráčejí k vítězství. Opak byl ale pravdou. Hosté, byť po úvodních minutách hodně zdecimovaní, nic nezabalili a snažili se nepříznivý vývoj zvrátit. Jiskřičku naděje přinesla 35 minuta, kdy po faulu ve vápně byla nařízena penalta ve prospěch hostujícího celku. Tu bezpečně proměnil Cibulka a snížil na 1:3 z pohledu hostů. Již o minutu později se ale hosté radovali znovu, když na rozdíl jediné branky snížil Kadera. A když o pět minut později tentýž hráč vyrovnal, byli to právě domácí, kteří v tuto chvíli asi nevěřili svým očím. Zápas tak dostal nový náboj a začínalo se od začátku. Domácí měli ještě několik hodně slibných šancí, kdy dvakrát za hostujícím brankářem zvonila tyč. Ale protože se již nikdo nedokázal prosadit, odcházelo se za nerozhodného stavu 3:3 do šaten po prvním poločase.

8 gólů, červená karta a štěstí při domácích

 

Druhý poločas přinesl hezkou podívanou z obou stran. Hrálo se nahoru dolů, byla k vidění spousta šancí. Domácí ale již neměli takovou převahu, jako v úvodních 15 minutách. I přesto to byli právě domácí, kteří otevřeli gólový účet druhého poločasu. v 52 minutě zvýšil na 4:3 svým druhým gólem v utkání domácí Danescu. Hosté na to však dokázali velice brzy zareagovat a v 62 minutě vyrovnali gólem Duchoně. To však nebyl konečný účet tohoto utkání, protože ještě v téže minutě poslal opět domácí do vedení Kadlec. Zhruba po pěti minutách se skóre zápasu měnilo znovu, když za hosty srovnal třetím gólem v utkání Kadera. I v této části zápasu se hrálo oboustranně útočné utkání. V 75 minutě utkání dostal za urážku hlavního rozhodčího červenou kartu domácí Kadlec a domácí tak dohrávali o deseti. Hosté přesilovku využili hned za minutu a poprvé v tomto utkání šli do vedení, kdy se trefil po druhé v zápase Cibulka a zajistil hostům vedení 6:5. Než však hosté stačili oslavit své vedení v zápase, bylo opět srovnáno. O minutu později vyrovnával třetím gólem v utkání domácí Homolka a stav byl opět nerozhodný, tentokrát 6:6. Ani to však ještě nebyl konec. v 81 minutě šli hosté opět do vedení, tentokrát gólem Jana Kadery, který si připsal již čtvrtou branku v utkání. Domácím se ještě podařilo nastřelit břevno a i v deseti se snažili o vyrovnání. To se nakonec povedlo. V 86 minutě došlo ke spornému momentu v pokutovém území hostů, kdy po faulu na domácího hráče přestala většina hráčů hrát. Domácí se dožadovali penalty, hosté byli naopak přesvědčeni, že to faul nebyl. K údivu všech ale hlavní rozhodčí faul nepískal a tak hra pokračovala dál. Nicméně, většina hráčů zůstala stát a čekala, co se bude dít. Toho využil domácí hráč Záhrobský a jednoduchou střelou vyrovnal na konečných 7:7

 

Rozhodly dvě přesné trefy

V penaltovém rozstřelu byli nakonec úspěšnější domácí a připsali si bod navíc, protože hosté ze čtyř pokusů nedali ani jednou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč B
Pavel Kruml: Dnešní zápas byl jako na houpačce. Rychle jsme vedli 3:0, o poločase byla remíza. V druhém poločase jsme dvakrát prohrávali, ale nakonec se nám podařilo i v deseti srovnat.

TJ Sokol Blížejov
René Bárta: Po prvních 15 minutách jsme byli na ručník, kdy hlavně stopeři dělali neuvěřitelné chyby a nevěděli, co mají hrát. O poločase jsme si v šatně spoustu věcí vysvětlili, hlavně co a jak hrát. Nakonec rozhodl sporný moment na konci utkání. Já osobně si myslím, že to faul nebyl, ale hráči přestali hrát, protože čekali, že se bude pískat. Toho domácí využili.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
T. Kasl [-] - C. Danescu [-] (78. M. Duchoň [-] ) , T. Homolka [-] , M. Brožovský [-] (70. M. Pluhař [-] ) , T. Šlajs [-] (46. J. Kadlec ml. [-] ) , J. Vyhnal [-] , Š. Waldmann [-] , M. Diviš [-] , M. Sušický [-] , J. Kadlec [-] , M. Záhrobský [-]

TJ Sokol Blížejov
J. Sloup [-] - V. Jakubše [-] , J. Pluhař [-] , V. Kokaisl [-] , M. Rendl [-] - M. Koutník [-] , K. Cibulka [-] , J. Kadera [-] - J. Duchoň [-] , R. Nauš [-] - J. Čecháček [-]

ŽK: 44. K. Cibulka , 44. J. Pluhař . ČK: 75. J. Kadlec ml. .
Místo: Únějovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuška Karel - CHMELÍK Miroslav, HELGET Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.