T. Janka 33.
M. Wanke 50.
L. Kruml 53.
L. Wendl 72. (p.)
T. Janka 79.
5:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí byli nakonec lepším týmem


Branky


33. T. Janka , 50. M. Wanke , 53. L. Kruml , 72. L. Wendl (p.) , 79. T. Janka - 7. J. Buček , 68. J. Zdráhal , 81. T. Ledvina
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V dnešním prvním zápase nové sezony se utkali domácí hráči Osvračína s hráči Postřekova. Zápas byl v prvním poločase docela vyrovnaný. Do vedení šli hosté z Postřekova zásluhou Jana Bučka již v 7 minutě zápasu. Domácí ale nezůstávali pozadu, co se aktivity týče a začali hostující celek tlačit. Výsledkem zvýšené aktivity jim byla odměna v podobě vyrovnávací branky ze 33 minuty, o kterou se postaral Tomáš Janka. Nikdo jiný se již v prvním poločase střelecky neprosadil a tak se odcházelo do šaten za nerozhodného stavu.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří v rozmezí tří minut mezi 50 a 53 minutech odskočili na dvubrankový rozdíl. O góly se postarali Wanke a Kruml. I nadále byli domácí lepším týmem s více šancemi, ale byli to hosté, kteří snížili v 68 minutě zásluhou Zdráhala na jednobrankový rozdíl. Hosté samozřejmě chtěli vyrovnat, ale zanedlouho jim domácí opět odskočili po přísně nařízené penaltě, kterou s přehledem zakončil Wendl. O další čtyři minuty to bylo již o tři branky, kdy na 5:2 zvyšoval svým druhým gólem v zápase Tomáš Janka. Hostům se sice z dvě minuty podařilo snížit zásluhou Tomáše Ledviny, ale na další korekci stavu se již hosté nezmohli. Navíc v 84 minutě po druhé žluté kartě přišli o Váchala a dohrávali v deseti. Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov B
Jiří Steinberger: Na začátku jsme vedli, ale pak nás domácí zatlačili a dokázali otočit. Byla proti nám nařízená hodně přísná penalta, ale to nemění nic na věci, že domácí byli celkově lepším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Osvračín
M. Řezníček [-] - L. Kruml [-] , Z. Duchoň [-] , M. Wanke [-] , L. Wendl [-] - S. Blecha [-] , V. Černý [-] , P. Bukovský [-] , A. Wendl [-] - M. Duchoň [-] (80. T. Muchna [-] ) , T. Janka [-] -

TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - A. Pareský [-] , M. Veber [-] - J. Váchal [-] , M. Beroušek [-] - J. Buček [-] , J. Zdráhal [-] - D. Steinberger [-] (75. M. Faina [-] ) , T. Ledvina [-] , V. Královec II [-] , M. Cibulka [-]

ŽK: 57. P. Bukovský , 61. M. Duchoň , 68. Z. Duchoň - 47. J. Váchal , 77. V. Královec II , 79. A. Pareský . ČK: 84. J. Váchal .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Schwarz Petr - ARGMAN Aleš (N), ZÁVODNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.