0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Meclov vyválčil velmi cennou remízu na hřišti Újezda


Branky


0

 

Újezd hostil v dalším zápase poslední tým tabulky z Meclova. Domácím chyběli čtyři hráči základu, což bylo hodně znát a podepsalo se to i na výsledku zápasu. Naopak hosté překvapili svou bojovností, což jim nakonec přineslo cenný bod v podobě remízy. A získali i ten dodatečný, když uspěli v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší, domácí držel gólman Kupeček

 

Poslední tým tabulky Meclov přijel na další zápas do Újezda. První poločas dokázali hosté domácí tým zaskočit svou aktivitou, byli lepší, měli i více ze hry, ale žádná akce nakonec brankou neskončila. Hodně se na tom podepsal i výkon domácího gólmana Petra Kupečka, který několikrát svůj tým podržel. A protože ani domácí se na změně skóre nepodíleli, první poločas branku nepřinesl.

Meclov si došel pro bod

 

Ani druhý poločas nakonec změnu skóre nepřinesl, i přesto, že se domácí hodně zlepšili a posledních dvacet minut zatlačili hosty před jejich branku. Výsledek skončil bezbrankovou remízou a o dodatečném bodu rozhodly penalty.

Hosté měli přesnější mušku

 

Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro hosty, kteří si odvezli i dodatečný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Újezd
Bohumil Ledvina: Vyrovnaný zápas, chvíli byli lepší hosté, pak zase my. Pro nás je to ale zklamání, chtěli jsme tři body




Sestavy


TJ Sokol Újezd
P. Kupeček [-] - O. Psutka [-] , M. Hlaváček [-] (64. P. Benda [-] ) , P. Socha [-] , P. Wolf [-] , P. Nový [-] , M. Gibfried [-] , L. Gazdík [-] , J. Závodský [-] , M. Beran [-] , J. Frei [-]

TJ ZD Meclov B
J. Kabourek [-] - J. Váchal [-] , V. Svoboda [-] , J. Vlasák [-] , P. Svoboda [-] , M. Příbek [-] (81. J. Koch [-] ) , O. Malý [-] , P. Malík [-] (48. P. Vejlupek [-] ) , M. Kokaisl [-] , L. Hajs [-] , J. Dufek [-] (24. V. Sladký [-] )

ŽK: 88. V. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Kupeček .
Místo: Újezd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pivoňka Martin - ŘEZNÍČEK Jiří (N), FLOSMAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.