Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si doma poradil s Poděvousy


Branky


0

 

V dalším kole se na hřišti Chodova představili hráči Poděvous, kteří poslední dva venkovní zápasy prohráli a tak chtěli tuto serii utnout a zase venku bodovat. Domácí Chodov ale překvapení nepovolil a došel si pro tři body po vítězství v poměru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

 

První poločas dnešního utkání se nesl ve svižném tempu a začalo se velmi zostra. Již v první minutě se měnilo skóre, když z první akce skóroval domácí Jan Fischer. O minutu později bylo srovnáno zásluhou Kamila Nechutného, rovněž po první vážnější akci. Začátek se tedy povedl velice dobře. Za pár minut šli domácí podruhé do vedení a opět u toho byl Jan Fischer. O tři minuty později to bylo již o dvě branky, to když se trefil z pokutového kopu kapitán Lukáš Ticháček. Ikdyž byl první poločas poměrně vyrovnaný, domácí za to vzali opravdu zostra a dařilo se jim proměnit své šance. Začátek zápasu tak určil podobu prvního poločasu, který ovládli domácí v poměru 3:1.

Chodov si pohlídal výsledek

 

Druhý poločas byl vcelku vyrovnaný, hosté byli i malinko aktivnější, měli více ze hry,ale to proměňování se jim moc nedařilo. A tak se ke slovu opět přihlásili domácí hráči, kteří své vedení navýšili v 55 minutě a podepsal se pod něj Jan Fischer, který tak dokonal hattrick. Hosté se na větší odpor již nezmohli, ale pokud se dostali do zakončení, stál na svém místě bezchybný František Dolhý. Konečnou podobu dal pár minut před koncem domácí Martin Hála. Chodov si tak v poklidu došel pro tři body po výhře 5:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Poděvousy
Ondřej Masnička: Zápas jsme si prohráli po dvou chybách v prvním poločase. Ve druhé půli jsme byli již aktivnější.



Sestavy


TJ Tatran Chodov B
F. Dolhý [-] - J. Kobes [-] , J. Doležal [-] , D. Kobes [-] (46. P. Pajma [-] ) , L. Ticháček [-] , J. Fischer [-] , L. Holar [-] , J. Konop [-] , K. Váchal [-] , J. Pfeifer [-] , J. Veselý [-] (60. M. Hála [-] )

TJ Sokol Poděvousy
M. Traxmandl [-] - J. Mašek [-] , R. Sedláček [-] , D. Moudrý [-] , V. Bouc [-] - M. Pomahač [-] , O. Masnička [-] , M. Krs [-] - M. Tumpach [-] , J. Liška [-] , K. Nechutný [-] -

ŽK: 72. J. Konop - 70. O. Masnička , 86. M. Tumpach . ČK: 87. J. Fischer .
Hráči zápasu: J. Mašek .
Místo: Chodov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Hejda Petr - PAJMA Zdeněk (N), MĚSÍČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.