2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herní převahu přetavila Klenčí na tři body


Branky


0

 

Klenčí na svém hřišti hostila tým Pocinovic. Domácí poslední čtyři zápasy nepoznali porážku, z toho hned třikrát na hřištích soupeřů. A tak chtěli na tuto bilanci navázat i před domácím publikem. Po většinu zápasu byli lepším týmem a dokázali toho využít a nakonec vyhrát. Popáté v řadě tak bodovali, tentokrát za výhru 2:1 brali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

 

Domácí hráči Klenčí přivítali hosty z Pocinovic a chtěli navázat na úspěchy z posledních kol, kdy dokázali z posledních čtyř kol bodovat. Po většinu zápasu byli lepší, měli více ze hry i více šancí. Šli také do vedení v 17 minutě, kdy se trefil Ondřej Zíma. Hosté se k zakončení moc často nedostávali, ale ojedinělou šanci dokázali stoprocentně zužitkovat, když v 31 minutě srovnal stav utkání Filip Sedláček. Remízový stav vydržel až do konce poločasu.

 

Ani druhý poločas nepřinesl příliš změn. Domácí byli i nadále aktivnější, měli i herně navrh. Ale stále trval remízový stav. Konečná podoba výsledku se tak určila až na konci zápasu. Patnáct minut před koncem zařídil všechny body domácím střídající Martin Čekal, který naskočil až do druhé půle. Domácím se tak i v pátém zápase po sobě podařilo bodovat, tentokrát naplno. Hosté i přes porážku zůstali na třetí příčce.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí B
František Čipera: Většinu zápasu jsme byli lepší.




Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí B
J. Jero [-] - O. Zíma [-] (46. M. Čekal [-] ) , M. Žiga [-] , J. Mifek [-] (60. M. Řezníček [-] ) , F. Smazal [-] (80. M. Radič [-] ) , Z. Mifek [-] , M. Pajma [-] , M. Hojda [-] , J. Sokol [-] , V. Fišer [-] , F. Maslen [-]

TJ Sokol Pocinovice
Š. Pavlík [-] - V. Gergely [-] , M. Beneš [-] , L. Bočan [-] , D. Janda [-] - L. Jakuš [-] (46. J. Sokol [-] ) , F. Sedláček [-] , L. Bočan [-] , V. Štěrba [-] , V. Novák [-] , P. Paliar [-] - -

ŽK: 60. F. Maslen , 85. M. Hojda .
Hráči zápasu: Z. Mifek , F. Smazal .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Šporer Josef - DIVIŠ Pavel (N), SOKOL Julius (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.