3:4
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Klenčí po skvělém druhém poločase vyloupili Újezd a poprvé venku vyhráli


Branky


20. P. Benda , 26. P. Benda , 47. P. Nový - 52. O. Zíma (p.) , 69. V. Zábranský , 74. V. Zábranský , 87. O. Zíma
0

 

V dalším kole se na hřišti Sokola Újezd představili hráči Klenčí, kteří ještě venku nevyhráli, ale měli z posledních dvou venkovních zápasů dvě remízy a tak si brousili zuby na svou první venkovní výhru. Přijeli ale nekompletní, což jim situaci notně zkomplikovalo. Domácí toho v první půli dokázali využít, ale po doplnění sestavy ve druhém poločase se hostům z Klenčí povedl dokonalý obrat a odvezli si nakonec všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl v domácí režii

 

Zápas osmého kola mezi domácím týmem Újezda a hosty z Klenčí přinesl celkem sedm branek a byly k vidění dva úplně rozdílné poločasy. Ten úvodní se rozehrál pro hosty s nevýhodou, jelikož byli nuceni hrát pouze o deseti. Domácí toho dokázali využít a měli i více ze hry. Také na šance byi lepší a svou převahu využili po dvaceti minutách, kdy se po centru poprvé trefil Petr Benda. O šest minut později byl tentýž hráč i u druhého gólu, kdy přesnou střelou zvyšoval na rozdíl dvou branek. V této fázi zápasu bylo znát, že mají domácí o jednoho hráče navíc. Újezd tak měl velice dobře nakročeno k vítězství, protože do poločasu se již skóre neměnilo.

Hosté doplnili tým o dorostence a obrátili vývoj zápasu.

 

Do druhého poločasu se podařilo hostům doplnit soupisku o hráče dorostu a byli tak kompletní. Hra se tím vyrovnala a hosté se čím dál víc dostávali před branku domácího zaskakujícího gólmana Martina Gibfrieda. Začali i více útočit, ale to se jim záhy vymstilo, protože domácí dostal do třígólového trháku hned v úvodu druhé půle Pavel Nový a zdálo se být rozhodnuto. V 52 minutě ale snížil z penalty Ondřej Zíma a hostům se nakonec povedla nejen druhá polovina zápasu, ale hlavně její poslední dvacetiminutovka. Zhruba dvacet minut před koncem se hosté dokázali prosadit znovu a snížili tak na rozdíl jediné branky. Zasloužil se o to Vladimír Zábranský. Zápas tak dostal nový náboj a ze slibného vedení bylo drama. Pět minut na to bylo již dokonce vyrovnáno zásluhou druhého gólu v zápase Vladimíra Zábranského a dokonalý obrat hosté dokončili tři minuty před koncem, kdy rozdílovým gólem rozhodl o vítězství Klenčí rovněž druhým gólem v zápase Ondřej Zíma. Domácí hráči Újezda tak dokázali promarnit tříbrankové vedení a dovolili hostujícímu celku obrat v zápase, který je stál nakonec všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Újezd
Bohumil Ledvina: Velmi špatný výkon hlavně ve druhém poločase, který jsme odflákli. Klenčí si výhru za výkon ve druhém poločase zasloužilo. Chtěli jsme tři body a nemáme nakonec ani jeden.

Spartak – První chodská Klenčí B
František Čipera: První půle byla z naší strany slabší, v té druhé se hrál jiný fotbal, více jsme útočili a nakonec i vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Újezd
M. Gibfried [-] - J. Frei [-] , L. Šindelář [-] , J. Závodský [-] , R. Bláha [-] - P. Nový [-] , M. Beran [-] , J. Benušík [-] , P. Socha [-] - P. Wolf [-] , P. Benda [-] -

Spartak – První chodská Klenčí B
Z. Veber [-] - M. Radič [-] (65. J. Jero [-] ) , J. Mifek [-] , M. Žiga [-] (47. M. Čekal [-] ) , F. Maslen [-] , M. Pajma [-] , V. Zábranský [-] , M. Hojda [-] , V. Fišer [-] , O. Zíma [-] , Z. Mifek [-]

ŽK: 72. L. Šindelář , 83. P. Wolf - 42. Z. Mifek , 74. O. Zíma , 85. V. Zábranský .
Hráči zápasu: Z. Mifek , V. Zábranský .
Místo: Újezd. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pareský Vladislav - LEDVINA Bohumil (N), ČIPERA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.