Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy nedaly Mochtínu šanci


Branky


6

Oslabený Mochtín hostil velkého favorita celé soutěže Měcholupy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měcholupy vedly po poločase už 4:0

Hosté byli velkými favority v zápase proti oslabenému Mochtínu a svoji roli potvrdili herně i výsledkově. Již ve 4. minutě se měnil stav utkání. Po centru z levé strany se nejlépe zorientoval ve vápně Tomáš Jandečka a po chybě domácího brankáře dopravil balon do sítě. Hosté si nadále vytvářeli šance a byli jasně lepším týmem. Ve 24. minutě hosté zvýšili na 0:2. Po pohledné akci na trase Kaas-Bálek-Bečka. Po krásné nahrávce Bálka dával do prázdné branky Bečka. O pár minut později hosté zvyšovali již na 3:0, když se prosadil Jan Duchek. Do poločasu stihli hosté vstřelit ještě jednu branku, když na 4:0 zvýšil gólem do šatny opět Duchek.

Měcholupy kontrolovaly hru

Hosté domácí k ničemu nepouštěli a gólman hostů Kovařík tak byl prakticky bez práce. V 55. minutě dopravil balon do sítě Bečka. Měcholupy hráli stále svoji hru a utkání dohrávali v klidném tempu. V 82. minutě dovršil svůj hattrick Bečka. V 86. minutě se po zahrávané stadnardní situaci nejlépe ve vápně zorientoval Jan Valečka a poslal balon do sítě domácích. Zvýšil tak na konečných 0:7. Měcholupy si tak odváží z Mochtína povinné tři body a stoupají tabulkou do horních příček, kam bezesporu patří. Naopak Mochtínu se letos moc nedaří a s pouhými třemi body se krčí na jedenáctém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín B
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Hosté byli velkými favority v zápase proti naší oslabené záloze a svoji roli potvrdilí herně i výsledkově. I tentokráte budou patřit ke kandidátům na celkové prvenství v OP a tím i na postup do I.B třídy. Náš tým se převážně bránil, brankáře hostů prakticky pořádně neprověřil.

TJ Měcholupy
Karel Veselka, kapitán hostů: Podali jsme dobrý výkon. I když předvedená hra mohla být místy daleko rychlejší. Od první minuty jsme nastoupili na soupeře, abychom hráli naši hru a do ničeho soupeře nepustili, což se povedlo. První poločas skončil 4:0, a to jsme mohli dát daleko více branek. Do druhého poločasu jsme nastoupili špatně, protože chvilku jsme se přizpůsobili hře Mochtína ale po pár pohledných akcích jsme se zase vrátili k naší hře a snažili jsme se to dohrát, abychom se nezranili.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
P. Švátora [-] - P. Staněk [-] , Z. Plánička [-] , J. Podráský [-] , K. Rajtmajer [-] (75. J. Kiklhorn [-] ) , T. Vlk [-] , M. Prokop [-] , M. Pryimak [-] , O. Šup [-] , L. Potužník [-] (58. T. Kanta [-] ) , M. Sádlík [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - V. Čížek [-] , D. Bálek [-] (69. D. Novák [-] ) , O. Červený [-] (80. Z. Zadražil [-] ) , T. Jandečka [-] (69. J. Valečka [-] ) , S. Bečka [-] , V. Kaas [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] , J. Duchek [-]

Hráči zápasu: J. Duchek , S. Bečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Abraham Josef - MATĚJKA Aleš, KLIŠTINEC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Doufám v tři body pro nás.

Tip: remíza