Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže doma nezaváhal


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Aktuálně první tým tabulky Sokol Mrákov přivítal na svém hřišti hráče Újezda. Hosté dorazili s mladým a houževnatým týmem, který měl v tomto zápase ty největší ambice. Lépe však začali tento duel domácí, kteří také jako první otevřeli gólový účet dnešního zápasu. Již v páté minutě zápasu se o to postaral nejstarší a zároveň nejzkušenější hráč domácího týmu Jiří Zahrádka. A nebyl to ani zdaleka jediný jeho výrazný moment. Hosté z Újezda se však lehce vzdát naděje na body nechtěli a do poločasu se jim povedlo srovnat stav zásluhou Lukáše Gazdíka. Byly to bohužel jediné góly prvního poločasu.

 

Druhý poločas přinesl opět zajímavé šance na oboou stranách, ale hladovější po gólu byli domácí. Ti se také opět dostali do vedení a znovu se o to postaral Jirka Zahrádka. Z druhého poločasu uběhlo pouze sedm minut. Tentýž hráč nakonec pečetil vítězství Mrákova minutu před koncem zápasu a završil tak skvělý výkon v tomto utkání hattrickem. Po zásluze byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu. Mrákov i po šestém kole vede celou soutěž.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov B
Konop: Zápas byl vcelku vyrovnaný, po vyrovnání visel gól ve vzduchu. Nakonec jsme hosty přetlačili.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov B
R. Škampa [-] - M. Pivoňka [-] , P. Spörl [-] , J. Kupilík [-] - L. Konopík [-] , J. Fliegel [-] , T. Oldřich ml. [-] , J. Kabourek [-] - J. Zahrádka [-] , M. Ševčík [-] - V. Rojt [-]

TJ Sokol Újezd
P. Kupeček [-] - M. Beran [-] , J. Frei [-] , L. Šindelář [-] , J. Závodský [-] - R. Bláha [-] , L. Gazdík [-] , J. Benušík [-] , P. Socha [-] - P. Nový [-] , P. Wolf [-] -

ŽK: 44. J. Zahrádka - 30. J. Benušík , 54. P. Wolf . ČK: 57. P. Wolf .
Hráči zápasu: J. Zahrádka .
Místo: Mrákov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Štěpán Jan - KŮGL Zdeněk (N), LEDVINA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.