3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec ani po třetí venku nebodoval


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Chodská Lhota přivítala v šestém kole na domácím hřišti Dynamo Bukovec, kterému se dosud venku vůbec nedaří. Oba předchozí zápasy na venkovním hřišti prohrál. Naopak, domácí doma umí. A potvrdili to i v tomto zápase, ikdyž lépe začali hosté, kteří po dvaceti minutách prvního poločasu šli do vedení. Postaral se o to Miloslav Šizling. Fotbal v tuto dobu moc krásy nepřinesl, ale aspoň byly k vidění góly. Druhá branka první půle padla tentokrát na druhé straně a prsty v ní měl domácí Stanislav Koudela, který deset minut před přestávkou dokázal srovnat stav utkání. Z první půle to bylo ovšem všechno a tak byl o přestávce stav nerozhodný.

 

Ani druhý poločas nepřinesl co do kvality nějaké zlepšení. Jediné, co mohlo těšit přihlížející diváky, byly dva rychlé góly v prvních patnácti minutách druhé půle, které definitivně překlopily misky vah na stranu domácích. O góly se přičinili Marek Jakl a svým druhým gólem v zápase Standa Koudela. I díky těmto trefám nakonec Chodská Lhota porazila Bukovec, který ani na třetí pokus venku nebodoval.



Ohlasy k zápasu


FK Chodská Lhota
Václav Včala: Fotbal hrozný, ale aspoň se vyhrálo. Body jsou dobré.




Sestavy


FK Chodská Lhota
L. Hummel [-] - P. Toman [-] , J. Valíček [-] , J. Frána [-] , Z. Kováč [-] , O. Bulíř [-] - A. Polák [-] , S. Koudela [-] - L. Pampel [-] , M. Jakl [-] (79. M. Žihlo [-] ) , T. Faul [-]

TJ Dynamo Bukovec
J. Rada [-] - D. Koriťák [-] , J. Hašek [-] , J. Toman [-] , M. Šizling [-] - R. Kováč [-] , T. Miller [-] , V. Bulička [-] , M. Hulín [-] - R. Hauser [-] - V. Juna [-]

ŽK: 54. M. Jakl - 32. R. Hauser .
Hráči zápasu: S. Koudela .
Místo: Ch.Lhota. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Vogeltanz Milan - VÁCLAVOVIČ Leoš (N), BOZDĚCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.