3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov padl i počtvrté


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod domácích

 

Hráči domácího Miřkova přivítali na svém hřišti meclovské. Hosté přijeli s oslabenou sestavou, ale i tak byl k vidění vyrovnaný zápas. Začátek zápasu vyšel ale lépe domácím, kteří šli velice brzy do vedení, když první branku vstřelil po standartní situaci Tomáš Šindelář. A měli i další šance, ale nedokázali je využít. Povedlo se to až kapitánovi Pavlu Cihlářovi, který zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Hosté naopak své šance neproměnily a tak se již skóre do poločasu neměnilo.

Rozhodla vlastní branka, která sebrala naděje na úspěch

 

Ve druhém poločase se začali prosazovat hosté, kteří se nechtěli smířit s dosavadním výsledkem. I díky zvýšené aktivitě byli lepším týmem. Necelých dvacet minut po začátku druhé půle se dokázali i gólově prosadit z nemnoho šancí zásluhou jejich kapitána Pavla Malíka a bylo zaděláno na drama. Domácí se tak museli až do poslední minuty strachovat o vítězství. To jim nakonec neuniklo, protože si hosté dali dvě minuty před koncem zápasu vlastence, jehož autorem byl Petr Vejlupek. Hosté na tento fakt již nedokázali reagovat a tak si Miřkov mohl oddechnout. Hosté z Meclova ani na počtvrté nedokázali vyhrát a krčí na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Miřkov
Josef Marek ( Miřkov ): Nevalná úroveň z obou stran. Hosté po kontaktní brance byli lepší, museli jsme se strachovat o výsledek.

TJ ZD Meclov B
Jan Koch ( Meclov ): Minimálně na remízu jsme měli. My jsme hráli, domácí proměňovali šance. Po vlastenci bylo po všech nadějích.



Sestavy


FK Miřkov
B. Martínek [-] - P. Marek [-] , A. Benda [-] , A. Žižka [-] (46. Z. Sláma [-] ) , P. Kukuk [-] (59. P. Falout [-] ) , J. Kozák [-] , T. Šindelář [-] , Z. Lapáček [-] , P. Cihlář [-] (74. J. Kopperberg [-] ) , V. Voráč [-] , J. Vlček [-]

TJ ZD Meclov B
J. Kabourek [-] - V. Sušický [-] , T. Černý [-] (11. J. Koch [-] ) , P. Vejlupek [-] , V. Svoboda [-] , P. Svoboda [-] , O. Malý [-] , P. Malík [-] , M. Kokaisl [-] , J. Dufek [-] , J. Chloupek [-]

ŽK: 88. P. Falout - 45. P. Vejlupek , 58. J. Chloupek , 69. M. Kokaisl .
Hráči zápasu: J. Dufek .
Místo: Miřkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vogeltanz Milan - ÚTERSKÝ Jaroslav (N), FLOSMAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.