Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděvousy poprvé vyhrály


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól na začátku a skvělé zákroky gólmana daly domácím náskok

 

Zdravíme všechny příznivce kulatého nesmyslu. I na hřišti Újezda se jich našlo dost a přišli se podívat na zápas svých proti hostujícím Poděvousům. Hlavně domácí příznivce asi velice potěšil Patrik Socha, který brzy po zahájení utkání rozvlnil hostující síť, když po úniku střelou k tyči nedal nejmenší šanci gólmanovi hostí, a domácí tak šli velice rychle do vedení. Hosté ale zbraně nesložili a naopak, převzali iniciativu a měli i více ze hry. Domácí gólman Petr Kupeček ale držel domácí akcie vysoko a zlikvidoval všechny pokusy o dobití jeho svatyně.Do poločasu se nikomu již nepodařilo upravit skóre a tak po 45 minutách měli domácí o jeden gól navrh.

Špatný vstup do druhého poločasu se domácím vymstil.

 

Začátek druhého poločasu zastihl domácí hráče v negližé, kdy možná ještě byli myšlenkami v kabině a hosté toho využili. Po skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Zdeněk Šibil a bylo srovnáno. Domácím v tuto chvíli vázla kombinace a tak trestali opět hosté. Další standartka a další gól v domácí síti. Jejím autorem byl Pavel Jindřich a běžela 75 minuta. Do konce tak moc času již nezbývalo a domácí tahali za kratší konec lana. Tři minuty před koncem zápasu navíc hosté zahrozili z brejku, kdy po centru do vápna si domácí dali vlastence. Nicméně, branka byla nakonec připsána hostujícímu Kamilu Nechutnému. To ale neměnilo nic na faktu, že domácí prohrávali o dvě branky a čas se rychle krátil. O korekci stavu se chvíli před koncem zápasu postaral střídající Petr Benda, ale jeho branka na prohře domácího týmu již nic nezměnila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Újezd
Bohumil Ledvina ( Újezd ): My jsme si dneska výhru nezasloužili. Hlavně za druhý poločas ne. Hosté byli lepší.




Sestavy


TJ Sokol Újezd
P. Kupeček [-] - J. Frei [-] , J. Závodský [-] , L. Šindelář [-] , T. Pazdera [-] - O. Psutka [-] (78. P. Benda [-] ) , M. Gibfried [-] (58. R. Bláha [-] ) , J. Benušík [-] , M. Beran [-] - P. Socha [-] , P. Nový [-] (67. J. Čermák [-] ) -

TJ Sokol Poděvousy
M. Traxmandl [-] - M. Tumpach [-] (47. M. Pomahač [-] ) , K. Nechutný [-] , M. Krs [-] (47. J. Liška [-] ) , Z. Šibil [-] , O. Masnička [-] , P. Homolka [-] , V. Bouc [-] (83. T. Brychcín [-] ) , P. Jindřich [-] , R. Sedláček [-] , J. Mašek [-]

Hráči zápasu: P. Socha - P. Jindřich .
Místo: Újezd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pivoňka Martin - LEDVINA Bohumil (N), VINKLÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.