2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo využije více šancí, ten vyhraje.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrukovali s mladým týmem

 

Mrákov ve třetím zápase sezony přivítal na svém hřišti hosty ze Lhoty. Hosté navíc přijeli s mladým, velmi obětavým týmem. Mrákovští byli z kraje utkání aktivnějším týmem, měli i několik slibných šancí. To samé se dát i o hostech ze Lhoty. Postupně se hra vyrovnala, ale byli to domácí, kteří jako první udeřili. Prosadil se ten nejzkušenější z nich, Jiří Zahrádka, který po pěkné individuální akci Jirky Skaly z levé strany střelou do šibenice vymetl pavučiny hostující klece. Byla to první a jediná přesná trefa v prvním poločase a tak o přestávce byli spokojenější domácí. Vzhledem k množství šancí na obou stranách to ale nebyla žádná velká produktivita.

Nedáš - dostaneš

 

Ve druhém pološase byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Hosté v tomto směru byli aktivnější, když měli i tutovky. Ty ovšem skvěle vychytal domácí gólman Jirka Secký a po právu si řekl o nominaci na hráče kola. Díky němu měli domácí ještě pořád šanci na dobrý výsledek. Po jedné z těchto velkých šancí přišlo ke slovu staré známé nedáš - dostaneš. K míči se dostal střídající dorostenec Pavel Váchal a po úniku dal druhý gól domácích. Hosté nadále tlačili, ale dočkali se pouze snížení zásluhou Aleše Poláka ze 65 minuty. Domácí však velmi dobře bránili a nedovolili lhotským srovnat stav utkání. A protože se jim to dařilo až do konce zápasu, byli pak šťastnější o jeden gól a po výhře 2:1 se usadili s plným počtem bodů na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov B
Petr Konop ( Mrákov ): Velmi slušné utkání, které mělo i kvalitu. Hosté mě překvapili mladým týmem a solidní výkon podal i rozhodčí. Hodně nás podržel gólman, který měl dva tři perfektní zákroky.

FK Chodská Lhota
Václav Včala ( Lhota ): Vyhrál ten, kdo využil více šancí. Byl to vyrovnaný zápas, ale nedali jsme spoustu šancí, nedáváme ani tutovky a to nás trápí už třetí zápas.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov B
J. Secký [-] - M. Pivoňka [-] , J. Kupilík [-] (46. L. Čermák [-] ) , P. Spörl [-] - T. Oldřich ml. [-] (46. P. Váchal [-] ) , A. Kopecký [-] , J. Skala [-] (64. J. Palovič [-] ) , J. Mlynár [-] , J. Kabourek [-] (77. M. Spörl [-] ) - J. Zahrádka [-] , J. Fliegel [-] -

FK Chodská Lhota
L. Strejc [-] - O. Bulíř [-] , Z. Kováč [-] , J. Valíček [-] , J. Frána [-] - S. Koudela [-] , A. Polák [-] , L. Hummel [-] - L. Pampel [-] (78. M. Jakl [-] ) , T. Faul [-] - K. Kilberger [-]

ŽK: 40. T. Oldřich ml. - 30. L. Hummel , 75. A. Polák . ČK: 85. A. Polák .
Hráči zápasu: J. Zahrádka .
Místo: Mrákov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Zavadil Jan - ŠINDELÁŘ Vladimír (N), VÁCLAVOVIČ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.