1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté měli více štěstí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osvračín zaspal úvod zápasu

 

Zdravíme příznivce fotbalu nižších tříd. Na hřiště Osvračína pro dnešní duel přijeli hráči z Pocinovic, kteří chtěli navázat na výhru z minulého kola. Z kraje zápasu byli právě hosté aktivnější, měli více ze hry a protože domácí malinko začátek zaspali, pocinovičtí šli velmi brzy do vedení. A to již v šesté minutě, kdy přesnou trefou nepotěšil domácí příznivce Tomáš Janda. Po této situaci se začala hra vyrovnávat, přidali se i domácí hráči a zanedlouho bylo srovnáno. Vyrovnání zařídil v polovině poločasu střelec posledních zápasů a hráč minulého kola Tomáš Sekereš. Do konce poločasu vyrovnaná hra již nepřinesla žádnou branku a tak byl o půli nerozhodný stav.

Penalta. Byla nebo ne?

 

I druhý poločas přinesl šance na obou stranách. Za hosty byl velmi aktivní Libor Bočan, který prakticky tvořil hru hostů, rozdával přihrávky a z jeho hry plynulo pro domácí hráče asi největší nebezpečí. A byl to právě tento hráč, který poslal hosty znovu do vedení, když si ho domácí špatně pohlídali. Hosté si očividně přijeli pro body z tohoto zápasu a dělali pro to maximum. Osvračínští ale pozadu nezůstali a samozřejmě se snažili ještě s výsledkem něco udělat. Velkou možnost měl opět jejich zakončovatel Tomáš Sekereš, který se dostal do zakončení po přetaženém centru z pravé strany, ale z metru mířil jen Pánubohu do oken. Zlomový okamžik celého zápasu přišel deset minut před koncem zápasu, kdy byl v pokutovém území stažen právě Sekereš a všichni čekali, že se bude pískat penalta pro domácí. Rozhodčí byl ale jiného názoru a hra pokračovala. Radovat se  tak nakonec  mohli hosté z Pocinovic, kteří o jednu branku vyhráli. Zápas přinesl spoustu šancí na obou stranách a tak by mu asi remíza slušela, nicméně více štěstí v zakončení měli hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Osvračín B
Jiří Beňka ( Osvračín ): Dneska vyhrál šťastnější. Zaspali jsme úvod zápasu, ale pak se to srovnalo. Chybělo nám to pověstné štěstíčko.




Sestavy


TJ Sokol Osvračín B
P. Skala [-] - L. Mandlík [-] , T. Halama [-] , T. Muchna [-] , K. Vacík [-] - V. Chocholatý [-] , T. Sekereš [-] , L. Nauš [-] , M. Pavlík [-] - V. Palenčár [-] , D. Kouba [-] (74. T. Vodvářka [-] ) -

TJ Sokol Pocinovice
M. Kohout [-] - L. Bočan [-] - J. Kohout [-] , P. Paliar [-] , L. Bočan [-] , D. Janda [-] (27. Š. Pavlík [-] ) , Z. Kalivoda [-] , V. Novák [-] , M. Jehlík [-] (70. M. Beneš [-] ) , T. Janda [-] , V. Gergely [-]

ŽK: 7. T. Sekereš , 64. L. Nauš , 69. T. Muchna , 72. D. Kouba - 52. Š. Pavlík , 66. J. Kohout .
Hráči zápasu: T. Sekereš - L. Bočan .
Místo: Osvračín. Počet diváků: 41. Rozhodčí: Svičarský Petr - ARGMAN Aleš (N), JAKUŠ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.