3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start Tlumačov si připsal první body


Branky


30. T. Řezníček , 37. J. Hašek (vl.) , 47. M. Veselý - 75. R. Hauser
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Tlumačovští v dnešním zápase přivítali na svém hřišti Dynamo Bukovec a chtěli odčinit porážku z minulého kola. To se jim začalo dařit po půl hodině hry, kdy se dostali do vedení zásluhou Tomáše Řezníčka. O pár minut pozděj to bylo již o dvě branky, když si vlastní gól dal hostující Jan Hašek a poločas tak vyhráli domácí. Hned na začátku druhého poločasu se trefil Milan Veselý a navýšil tak vedení domácích o tři branky. V 62 minutě zápasu hostující Zbyněk Bočan, po udělené žluté kartě, prohodil k rozhodčímu několik nevybíravých slov a viděl záhy kartu červenou. Tím také oslabil svůj tým a zhatil jakékoliv šance na případné srovnání stavu utkání. I v deseti se hosté alespoň jednou prosadili a to zhruba 15 minut před koncem, kdy si připsal trefu do černého Radek Hauser. Do konce zápase se skóre již neměnilo  a tak se mohli domácí radovat z první výhry v této sezoně.



Sestavy


TJ Start Tlumačov B
J. Královec [-] - T. Procházka [-] (46. P. Selnar [-] ) , L. Krejčíř [-] (46. D. Zíta [-] ) , M. Veselý [-] (62. J. Malík [-] ) , M. Frček [-] , J. Forst [-] , T. Řezníček [-] (86. H. Hradecký [-] ) , V. Ticháček [-] , Z. Sladký [-] , M. Podestát [-] , M. Kafka [-] (58. M. Peleška [-] )

TJ Dynamo Bukovec
J. Rada [-] - V. Rada [-] , D. Koriťák [-] , P. Vdovec [-] (1. J. Toman [-] ) , J. Hašek [-] , V. Juna [-] - M. Hulín [-] , V. Bulička [-] , R. Kováč [-] - Z. Bočan [-] , R. Hauser [-]

ŽK: 65. V. Ticháček , 79. T. Řezníček - 62. Z. Bočan . ČK: 62. Z. Bočan .
Hráči zápasu: T. Řezníček - R. Hauser .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Štěpán Jan - KALENDA Josef (N), TOMAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.