1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidné utkání rozhodly dva rychlé góly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní kolo svedlo dohromady týmy Staňkova a Kdyně. Hosté od začátku byli aktivnější a častěji drželi balon na svých kopačkách. I přes několik slibných šancí skončil první poločas bezbrankovou remízou a tak si příznivci fotbalu na góly museli počkat až do druhého poločasu.

Dva rychlé góly určily vítěze

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči, kteří nedlouho po začátku dali dva rychlé góly. Postaral se o ně Martin Miklič a stačily mu na to pouze dvě minuty. Jak se později ukázalo, byl to klíčový moment celého zápasu. Domácí sice stihli ještě snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Davida Kufnera ze 65 minuty, ale byl to poslední gól tohoto zápasu a hosté tak již hubený náskok do konce udrželi.



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920 B
Vladimír Fait: Hrálo se klidné utkání. Byli jsme častěji na balonu.



Sestavy


FK Staňkov B
L. Regál [-] - J. Mazour [-] , K. Lorenc [-] , P. Král [-] , M. Decker [-] - J. Konvalinka [-] (43. T. Swatosch [-] ) , R. Ludvík [-] (58. J. Wegschmied [-] ) , D. Kufner [-] , R. Král [-] (7. T. Svoboda [-] ) , J. Hrach [-] - J. Budín [-] -

SK Kdyně 1920 B
T. Kaiser [-] - J. Němec [-] , Z. Šup [-] , J. Janoušek [-] , S. Cetl [-] - K. Knauer [-] (58. M. Kratochvíl [-] ) , M. Miklič [-] (55. M. Šindelář [-] ) , V. Trumpeš [-] , T. Dufek [-] - M. Fedor [-] (47. J. Žikeš [-] ) , V. Černý [-] (41. J. Tomajer [-] )

ŽK: 58. J. Mazour , 75. J. Wegschmied , 88. J. Hrach - 62. Z. Šup .
Hráči zápasu: K. Knauer .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pivoňka Martin - HOLINKA Petr (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.