Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srby se po gólových hodech posunuly prozatím do čela


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dnešní duel mezi Sokolem Srby a Koutem sledovala necelá sedmdesátka diváků, ale určitě museli být po zápase spokojeni nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou. Hrál se totiž pěkný fotbal a z kraje zápasu i vyrovnaný. Jako první otevřel gólový účet tothoto zápasu domácí Lukáš Hrubý již po deseti minutách. Hosté nezůtali ale dlouho pozadu a za sedm minut bylo srovnáno zásluhou Petra Kounovského. Do poločasu šli domácí ještě jednou do vedení a prsty v tom měl Petr Čáslavský, který zároveň určil poločasový výsledek.

Červená karta a čtyři góly za deset minut srazily hosty z Koutu do kolen

 

Z kraje druhého poločasu navýšili domácí vedení o dvě branky, jejím autorem byl Miroslav Secký. Bylo to ve 48 minutě, která znamenal nejspíš zlom v celém utkání. Ještě v téže minutě byl po druhé žluté vyloučen hostující Ondřej Beneš a domácím se tak naskytla poměrně dlouhá početní výhoda. Jak se později ukázalo, dokázali ji domácí využít. Nejprve ale hosté i v deseti dokázali snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Vojtěcha Krále, ale pak přišla na řadu desetiminutovka domácích, kteří v ní dali celkem čtyři branky a definitivně zlomili odpor hostů a zajistili si tak minimálně do zítřka vedení v tabulce. Po chybě hostujícíh gólmana Ibeheje se domácí dostali snadno ke čtvrtému gólu, jehož autorem byl Miroslav Malý. Tato situace zřejmě hosty zlomila a zbytek zápasu se odehrál v režii Sokola Srby. Za necelých pět minut poté přidal pátou branku domácích Miroslav Malý, pro kterého to byl druhý zásah v zápase, za další dvě minuty to bylo již 6:2 zásluhou Jiřího Vikoně a v 88 minutě pečetil svou druhou brankou v zápase Miroslav Secký výhru Sokola Srby v poměru 7:2. Domácí se tak minimálně do zítřejšího dne posunuli do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srby
Jaroslav Slavík: Do 60 minuty to byl vyrovnaný zápas, pak se to zlomilo v náš prospěch.




Sestavy


TJ Sokol Srby
M. Sazama [-] - L. Hrubý [-] , M. Reithar [-] , V. Voráč [-] , T. Havlíček [-] , V. Plánička [-] (75. Z. Pařízek [-] ) , P. Čáslavský [-] , M. Malý [-] (79. J. Hrubý [-] ) , J. Kubizňák [-] (63. J. Vikoň [-] ) , M. Secký [-] , P. Maštalíř [-]

TJ Sokol Kout na Šumavě
J. Ibehej [-] - A. Pech [-] , D. Kadlec [-] (46. S. Husník [-] ) , J. Smolík [-] , M. Hutta [-] , P. Kounovský [-] , V. Král [-] , M. Dvorský [-] , L. Forst [-] , O. Beneš [-] , J. Cibulka [-]

ŽK: 22. O. Beneš , 48. A. Pech , 48. J. Cibulka , 85. S. Husník . ČK: 48. O. Beneš .
Místo: Srby. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Vogeltanz Milan - RUBÁŠ Miroslav (N), KOHEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.