1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větší štěstí při zakončování měla Kdyně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oplotec hostil v dalším kole na domácím hřišti Kdyni, která ještě neprohrála. Zápas byl od začátku vyrovnaný, šance byli na obou stranách. Jako první se radovali hosté a to ve dvanácté minutě, čemuž vděčí Michalu Kratochvílovi. Radost z vedení jim ale dlouho nevydržela, neboť domácí jednu ze svých šancí v prvním poločase dokázali využít zásluhou Tomáše Oberajtra, který srovnal skóre zápasu ve dvacáté páté minutě. Do poločasu se již skóre neměnilo a tak šli oba týmy do kabin smírně. 

Rozhodnutí padlo v závěru zápasu

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Šance byly na obou stranách, ale dlouho to vypadlo na konečnou remízu, neboť se nikomu nedařilo proměnt ani jednu. Rozhodnutí nakonec padlo v samém závěru zápasu a šťastnějším týmem byli hosté. Pět minut před koncem se prosadil po centrovaném míči hlavou Marian Fedor a zajistil tak Kdyni všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920 B
Jiří Tomajer ( Kdyně ): Poklidné utkání. Proměnili jsme svoje šance, měli jsme v zakončení více štěstí.



Sestavy


TJ Sedmihoří Oplotec
D. Dietz [-] - J. Peteřík [-] , B. Sušický [-] , T. Oberajtr [-] , M. Sláma [-] (84. M. Křížek [-] ) - J. Mašát [-] , M. Trhlík [-] , J. Tengler [-] , R. Kühn [-] - P. Peteřík [-] , A. Kuma [-] (71. M. Šimon [-] ) -

SK Kdyně 1920 B
T. Kaiser [-] - S. Cetl [-] , J. Janoušek [-] , Z. Šup [-] , J. Němec [-] - T. Belanec [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Žikeš [-] , M. Bandžuch [-] - J. Tomajer [-] , M. Fedor [-]

ŽK: 40. B. Sušický , 66. P. Peteřík - 41. J. Tomajer .
Hráči zápasu: M. Fedor .
Místo: Oplotec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pivoňka Martin - BULTAS Jiří (N), FORST Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.