3:2p.
(1:0)
65. R. Tichý (p.)
82. R. Tichý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2020 17:00

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Teplice neudržely dvoubrankový náskok a Ústí nad Orlicí porazily až po penaltách


Branky


26. L. Kodad , 49. V. Černý - 65. R. Tichý (p.) , 82. R. Tichý
5

Béčko Teplic dobře rozehrálo utkání s Ústím nad Orlicí, hosté se však vzchopili a dotáhli zápas k remíze. V penaltách rozhodla až osmá série.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Teplic

Domácí vstoupili do utkání aktivně a svého soupeře jasně přehrávali. Dlouho však z převahy nic nevytěžili. Hosté se snažili hrozit z nakopávaných balónů a standardních situací, ale příliš možností neměli. Tepličtí dokázali svou převahu zúročit ve 26. minutě, kdy Šimeček zakombinoval se Švejdou, nacentroval do vápna a Ladislav Kodad poslal hlavou svůj tým do vedení 1:0. Domácí měli i další šance a velkou převahu. další branku však do poločasu vstřelil nedokázali.

Hosté se vrátili do zápasu

I úvodu druhé půle patřil domácím. Ve 49. minutě přihrával Šup a Václav Černý překonal brankáře Krátkého podruhé. Po vstřelené brance se ale obraz hry začal měnit. Hosté najednou měli více ze hry a domácí nestíhali tempu hry. V 65. minutě po závaru ve vápně odpískal sudí penaltu pro hosty. Exekuce se ujal Radek Tichý a snížil na 2:1. Hosté se hnali za vyrovnáním a domácí hráči viditelně znervózněli. V 82. minutě bylo vyrovnáno. Míč za domácího brankáře dokázal po závaru propasírovat opět Radek Tichý, 2:2. Více branek už nepadlo a šlo se na penalty.

Rozhodla až osmá série

V prvních dvou sériích byli hráči úspěšní, ve třetí sérii ale neuspěli domácí Procházka ani hostující Lněnička, další dvě úspěšné série znamenaly náhlou smrt. V šestém kole se ani jeden ze střelců nemýlil. V sedmé sérii nedal domácí Kodad a hosté měli matchball. Ten odmítl brankář Teplic Plachý, který vychytal Špatenku. V další sérii proměnil nejzkušenější z teplických hráčů Jakub Hora a následně Plachý vychytal Ptáčka a zajistil tak domácím bod navíc.

 

Zdroj: Web FK TepliceWeb TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Utkání, které se mi těžko hodnotí, protože do 60 minuty jsme hráli opravdu skvěle. Věděli jsme, co od soupeře a okolních vlivů můžeme čekat a k tomu i přizpůsobili taktiku, která nám poměrně dlouho vycházela. Škoda jen, že jsme ze své převahy a šancí nevytěžili více branek. První poločas jasně vyzněl pro nás, ale poločasový stav 1:0 dával hostům šanci s výsledkem něco udělat. O přestávce jsme si něco řekli a čekali, že soupeř změní svoji taktiku ve způsobu hry a to se potvrdilo. Nám se sice brzy podařilo odskočit o dvě branky, ale v té chvíli jsme se zalekli, že by jsme mohli vyhrát. Začali jsme panikařit, ztratili jsme klid na míči a hosté toho dokonale využili. Podařilo se jim vstřelit dvě branky a srovnat konečný stav na remízových 2:2. V našem týmu zavládlo obrovské zklamání a frustrace, ale ještě se hrálo o jeden bod. A abych byl upřímný pro mě už to bylo málo a utkání pro mě skončilo ! Ale ještě, že mám vedle sebe skvělý realizák, Marťase a Járu Novákovi a masérku Léňu Boroschovou. A tady musím poděkovat Marťasovi Novákovi, který penaltový rozstřel vzal na sebe, úspěšně ho dokaučoval do vítězného konce a my si zaslouženě připsali bod navíc. Samozřejmě po utkání jsme všichni věděli, že jsme k vítězství za tři body byli velice blízko, ale nedá se nic dělat, je třeba vše brát tak jak to je a i výhra za 2 body je pro náš mladý tým velice cenná. Po utkání měli kluci zápisné a pozvali tam i náš realizák a já jsem za to velice rád, protože jsem viděl skvělou partu kluků, kteří teď hrabou jeden za druhého i přesto, že ten výsledek pořád není odrazem naší hry. Kluky jsem poznal i z jiné stránky a musím říct, že jako hráč jsem zápisných zažil spoustu, ale tohle bylo jedno z nejlepších.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Vstup do prvního poločasu se nám nepovedl, soupeř byl lepší pohyblivější, měl větší motivaci a prostě nás přehrával. Jako by jsme ještě seděli v autobuse, asi se na nás podepsala ta dlouhá cesta. Téměř nic nám nedovolili a byli jsme neustále pod tlakem. Nedařilo se nám ani v protiútoku ani ve standardních situacích. Po jednom špatně zahraném rychlém protiútoku nám soupeř vstřelil branku. Když se po centru z levé strany prosadil domácí hráč Kodad. I poté měl soupeř velké šance a se štěstím jsme odcházeli do kabiny pouze s jedním inkasovaným gólem. Do druhého poločasu jsme chtěli něco změnit a hrát lépe. Bohužel hned v úvodu druhého poločasu jsme inkasovali gól na 2:0. Nutno říci po velmi pěkné kombinační akci! Až poté jsme se probudili a začali hrát. Postupně jsme přebrali iniciativu a soupeře začali přehrávat. Zaslouženě jsme snížili z penalty, Radek Tichý 2:1. Tlak z naší strany pokračoval dál až se nám podařilo, po sérii našich šanci, cca 10 minut před koncem vyrovnat na 2:2. Za výkon v druhém poločase si remízu určitě zasloužíme. Bohužel penalty se nám tentokrát nepodařilo. Špatenka měl na kopačce mečbol, ale neproměnil.



Sestavy


FK Teplice B
J. Plachý [-] - V. Černý [-] , V. Čítek [-] , M. Šimeček [-] , J. Hora [-] , Z. Švejda [-] (88. D. Procházka [-] ) , L. Kodad [-] , L. Liška [-] , B. Baftijar [-] (65. J. Blažek [-] ) , M. Vobecký [-] (83. M. Lukáš [-] ) , D. Šup [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Langer [-] , T. Lněnička [-] , D. Mayer [-] (78. M. Krátký [-] ) , J. Chleboun [-] , R. Tichý [-] , V. Špatenka [-] , J. Souček [-] (90. J. Procházka [-] ) , M. Ptáček [-] , L. Mikor [-] , P. Voleský [-] (88. T. Pinkava [-] )

ŽK: D. Šup , 44. J. Hora .
Hráči zápasu: V. Černý - R. Tichý .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Urban Michal - BENEDIKT Ladislav, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů