1:2p.
(1:0)
70. A. Kuma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babylon doma podruhé ztratil body


Branky


19. L. Buček - 70. A. Kuma
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zápas čtvrtého kola se hrál i na hřišti Babylonu, kam zavítali hosté z Oplotce. Domácí by určitě rádi poprvé na domácím hřišti naplno bodovali a tak se určitě kvitovalo, že se po dlouhé době sešli ve větším počtu. Prvních třicet minut prvního poločasu byli domácí lepším týmem, měli i soustu šancí, ale chytla se jen jedna. V devatenácté minutě poslal Babylon do vedení Libor Buček. To ale bylo ze strany domácích vše. Jakoby padli do nějaké letargie a zbytek poločasu se víceméně dohrál.

Druhý poločas moc změn, co se herního pojetí týče, nepřinesl. Hosté hrozili hlavně ze standartních situací, kde měli značnou výškovou převahu. Po jedné z nich se také dočkali vyrovnání. O to so postaral po zahraném rohovém kopu střídající Adam Kuma. I domácím se naskytly ještě šance na korekci výsledku, ale ikdyž šli sami na brankíře, gólově se již neprosadili. I druhý domácí zápas tak skončil pouze remízou a muselo se rozhodnout po penaltách.

 

 

Hosté uspěli

 Penalty jsou vždy loterií. Tu dnešní zvládli lépe hosté z Oplotce a odvážejí si bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Babylon
Zdeněk Biedrmann ( Babylon ): Měli jsme více šancí, ale bohužel jsme nedali. Ani v situaci, kdy jsme šli sami na gólmana. Remíza je pro nás ztráta, vzhledem k tomu, kolik jsme měli možností na vstřelení gólu.




Sestavy


TJ Sokol Babylon
J. Kaufner [-] - P. Votava [-] , L. Buček [-] , J. Krejčí ml. [-] , V. Podskalský [-] (73. M. Hrdlička [-] ) , D. Kavalír [-] , M. Kuník [-] , D. Pauler [-] , J. Kodera [-] , J. Krejčí [-] (78. J. Černý [-] ) , O. Bolovanský [-]

TJ Sedmihoří Oplotec
D. Dietz [-] - J. Peteřík [-] , B. Sušický [-] , T. Oberajtr [-] - M. Trhlík [-] , J. Tengler [-] , M. Lucký [-] (17. A. Kuma [-] ) , L. Horvát [-] - J. Mašát [-] , P. Peteřík [-] - M. Sláma [-] (65. M. Křížek [-] )

ŽK: 88. D. Kavalír - 80. L. Horvát , 88. P. Peteřík .
Místo: Babylon. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pivoňka Martin - HOJDA Petr (N), KUZMA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.