Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraždění neviňátek a prozatimní postup do čela tabulky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól načal kanonádu domácích

 

V dnešním kole padalo všeobecně hodně branek a jedním ze zápasů, kde bylo k vidění více gólů, byl i tento. Domácí Sokol Srby přivítal na svém hřišti Babylon. Hosté se bohužel nesešli kompletní a nakonec museli utkání odehrát pouze v osmi lidech. Od začátku tak bylo jasné, že to nebude dlouho trvat a dojdou jim síly a bylo jen na domácích, kde se zastaví ukazatel skore. Prvních 25 minut zápasu ale branku nepřineslo, byť měli domácí početní i územní převahu. Vše se zlomilo až ve 29 minutě, kdy si dal nešťastně vlastní branku hostující Josef Kodera. Srbečtí tak šli do vedení a od tohoto okamžiku se jednalo o jednoznačnou záležitost. Odstartovala se tím také domácí kanonáda. Ještě do poločasu pak přidali domácí tři branky, o které se postupně zasloužili Lukáš Hrubý, Václav Voráč a Petr Čáslavský. Stačilo jim na to pouhých osm minut. O poločase tak na ukazateli bylo skore 4:0 pro domácí Sokol Srby.

Pět branek pečetilo výsledek

 

Druhý poločas se dá těžko hodnotit, jelikož hostujícímu týmu zcela logicky došly síly. A tak si domácí s chutí zastříleli. Skore se opět měnilo po necelé čtvrthodině hry druhého poločasu, kdy se trefil Tomáš Havlíček a o pět minut později to už bylo 6:0 zásluhou Petra Čáslavského, který dal druhý, ale ne poslední, gól v utkání. Za další tři minuty přidal sedmou branku Jakub Hrubý, aby ho o pět minut později napodobil Lukáš Hrubý. Ten už zvyšoval na 8:0 z pohledu domácích. Konečnou podobu skore zápasu udělal svým třetím gólem v zápase Petr Čáslavský, jehož trefa znamenala vysoké vítězství 9:0 a zatimní postup na první místo v tabulce, protože zbylé zápasy jsou na programu ještě v neděli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srby
Jaroslav Slavík ( Sokol Srby ): Těžko něco hodnotit. V sedmi lidech se hrát nedá.




Sestavy


TJ Sokol Srby
M. Sazama [-] - M. Malý [-] , M. Secký [-] , J. Kubizňák [-] (59. J. Hrubý [-] ) , P. Čáslavský [-] , T. Havlíček [-] , L. Hrubý [-] , M. Reithar [-] , V. Voráč [-] , J. Škoda [-] , Z. Pařízek [-]

TJ Sokol Babylon
J. Kaufner [-] - M. Hrdlička [-] , V. Podskalský [-] , M. Kuník [-] , J. Černý [-] , P. Votava [-] , D. Pauler [-] , J. Kodera [-]

Hráči zápasu: P. Čáslavský - V. Podskalský .
Místo: Srby. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpán Jan - RUBÁŠ Miroslav (N), ZIMMER Gustav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.