Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně po třetí za sebou stoprocentní


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v první půli určilo ráz zápasu

 

Na hřiště Mutěnína dnes dorazili hráči Kdyně, kteří první dvě kola vyhráli a to samé chtěli i do třetice. Jenže to byli domácí, kteří načali gólové hody tohoto zápasu. Již po čtyřech minutách se prosadil Lukáš Pena. Hosté ale velice brzy dokázali kontrovat Tomášem Belancem, který započal své dnešní gólové představení a srovnal skóre zápasu. V této fázi zápasu byly šance na obou stranách, ale do vedení šli tentokrát hosté. V 17 minutě se prosadil Marian Fedor. Ale ani tato branka nebyla poslední v tomto poločase. Zhruba sedm minut po brance hostů srovnal domácí snajpr Bartoloměj Ziga na 2:2. Pak měli ještě domácí dvě tutovky, ale nedokázali je proměnit a tak se o slovo opět přihlásili hosté z Kdyně. Stačilo jim jen pět minut na konci poločasu a utekli na dvougólový rozdíl. Nejprve Michal Kratochvíl vrátil znovu hostům vedení a po něm Tomáš Belanec druhým gólem zvyšoval již na 4:2 pro hosty. Hosté měli spoustů šancí, ale do poločasu se již nepodařilo žádnou proměnit a tak mohli být spokojenější.

Domácím došly síly

 

Druhý poločas měli ze hry více hosté, kteří měli i více šancí. Domácí byli v tuto chvíli malinko bezzubí a tak to kdyňští potrestali dvěma rychlými góly. V rozmezí sedmi minut rozhodl o osudu zápasu Tomáš Belanec, který vstřeli oba góly a se čtyřmi brankami v zápase byl jednoznačně nejlepším střelcem. Domácí stihli do konce zápasu pouze kosmeticky upravit skóre, když tři minuty před koncem zápasu druhým gólem v zápase určil konečný stav utkání Bartoloměj Ziga. I díky několika neproměněným šancím tak domácí prohráli s Kdyní v poměru 3:6. Hosté si tak udrželi neporazitelnost v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mutěnín
Beneš ( Mutěnín ): Byl to poklidný zápas. Docházely nám síly, neproměnili jsme několik šancí. Hosté byli lepší.

SK Kdyně 1920 B
Vladimír Fajt ( Kdyně ): Líbilo se mi, že hráči makali. Měli jsme více štěstí v koncovce a dali jsme více gólů.



Sestavy


TJ Sokol Mutěnín
- Z. Fanfule [-] , V. Valenta [-] , L. Ďurica [-] (46. J. Váchal [-] ) , V. Lešek [-] , L. Pena [-] , J. Mleziva [-] , B. Ziga [-] , M. Mareček [-] , J. Zelinský [-] (75. P. Kovařík [-] ) , S. Bočan [-] , J. Beneš [-]

SK Kdyně 1920 B
T. Kaiser [-] - J. Němec [-] , Z. Šup [-] , S. Cetl [-] , M. Miklič [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Žikeš [-] , T. Dufek [-] , V. Trumpeš [-] - T. Belanec [-] , M. Fedor [-] (46. F. Löffelmann [-] )

Hráči zápasu: J. Zelinský , B. Ziga - T. Belanec .
Místo: Mutěnín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuška Karel - MATĚJKA Václav (N), SVOBODA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.