Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zúročili přesilovou hru a zaslouženě vyhráli


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Kdyně, červená karta hostů a využitá přesilovka

 

Zdravíme vás u dalšího kola, tentokráte ze hřiště Kdyně, kam se přijeli prezentovat hráči Hlohové. A byli to právě hosté, kteří měli z kraje zápasu více ze hry, častěji drželi balon na svých kopačkách. Jenomže, jako první udeřili domácí a to velice záhy po začátku utkání, kdy běžela teprve 2 minuta zápasu a svůj první zásah hlásil Tomáš Belanec. Ve 20 minutě zápasu se začal lámat chleba celého utkání, když ve vyložené šanci domácího útočníka zatáhl za ruční brzdu hostující Jiří Čapek a musel předčasně pod sprchy. Domácím se tak naskytla dlouhá přesilovka. Tu využili zanedlouho, po střele Tomáše Belance to bylo o dvě branky. To běžela 30 minuta zápasu. Hra se v tuto chvíli vyrovnala, ikdyž hráli hosté o deseti. Nakonec se právě hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Zahoře. Tak skončil i rvní poločas, domácí byli ve vedení o jedinou branku.

Jasná převaha domácích pečetila výsledek

 

Ve druhém poločase již aktivitu převzali domácí, kteří začali mít herně navrh nad oslabeným soupeřem. Svou převahu korunovali brankou Tomáše Belance, který zvyšoval opět na rozdíl dvou branek a navíc touto trefou dokonal hattrick. Zhruba za 15 minut pečetil výsledek zápasu Jiří Žikeš a o výsledku bylo rozhodnuto. Hostům samozřejmě již moc sil nezbývalo na to, aby ještě s výsledkem něco udělali a tak mohli domácí slavit další tři body a povedený vstup do nové sezony.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920 B
Vladimír Fait: Byl to dneska celkem vyrovnaný zápas, ale my jsme dávali branky. Asi rozhodla ta červená karta, pak jsme byli aktivnější.




Sestavy


SK Kdyně 1920 B
T. Kaiser [-] - Z. Šup [-] , J. Janoušek [-] , J. Němec [-] , S. Cetl [-] - M. Šindelář [-] , J. Tomajer [-] , J. Žikeš [-] , M. Janík [-] - T. Belanec [-] , M. Šulai [-]

TJ Sokol Hlohová
M. Zahrádka [-] - R. Černý [-] , J. Ježek [-] (55. J. Šimka [-] ) , J. Multrus [-] , J. Čapek [-] - Z. Zahoř [-] , V. Čapek [-] , V. Pezl [-] (76. J. Váchal [-] ) , T. Ježek [-] , R. Vacík [-] - R. Morkes [-]

ŽK: 72. J. Tomajer - 62. T. Ježek , 87. R. Černý . ČK: 20. J. Čapek .
Hráči zápasu: T. Belanec .
Místo: Kdyně. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Plzák Martin - SVOBODA Josef (N), ŠIMKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.