Karlovarské derby skončilo remízou


Branky


38. R. Riedl - 9. R. Kilyk
9

V pátek večer se střetli dva městští rivalové. Dlouho očekávaný zápas byl velmi zajímavý a vyrovnaný. Nakonec však skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle měli lepší vstup hosté

Hostující rezerva karlovarské Slavie chtěla na třetí pokus konečně bodovat naplno. Sestava byla posílena o některé hráče z A-týmu, to vše nasvědčovalo tomu, že Slavie opravdu bude chtít vyhrát. Od úvodu hra měla velmi slušný parametr. Hrál se kombinační fotbal plný nápaditosti a rychlosti. V 9. minutě se už Slavie dostala do vedení, když se po pěkné akci dostal k míči Rostislav Kilyk a poslal míč do sítě. Gól měl dodat na kopačky hostí více klidu. To se ovšem nestalo, hra byla nadále velmi svižná. Lokomotiva se naopak chytla a začala zlobit z protiútoků. Varování nestačilo a tak ve 38. minutě se dostal do velké šance Roman Riedl a ten už nezaváhal, když prostřelil hostujícího brankáře a vyrovnal tak na 1:1. Hráči Lokomotivy naprosto vyrovnali hru a byl to z jejich strany povedený výkon. Druhá půle slibovala dramatickou podívanou.

Bezgólová druhá půle

Druhá půle byla naprosto vyrovnaná. Dalo by se říci, že kterému týmu se podaří vstřelit další gól, bude na koni a dost možná dotáhne zápas do vítězného konce. Hráči Slavie drželi více míč na svých kopačkách, nicméně dopředu šla znát jistá netrpělivost. Spousta akcí skončilo nezdarem kolem pokutového území. Dalo by se říci, že útok hostí byl bezzubý. Naopak hráči Lokomotivy byli namotivovaní a hráli jednu ze svých nejlepších partií. Hrozili hlavně z protiútoků a standartních situací. Několikrát dokonce zazvonila branková konstrukce, tudíž domácí byli i nebezpečnějším týmem. Nicméně skóre už se do konce zápasu nezměnilo a tuto zápletku musely rozhodnout až pokutové kopy.

Hráči Lokomotivy měli pevnější nervy

Hráči Lokomotivy si zaslouženě dokráčeli pro bonusový bod, když proměnili i všechny své penalty. Naopak v poslední sérii nezvládl tíhu okamžiku hráč varské Slavie a rozezvonil pouze břevno domácího brankaře. Dva body tedy zůstaly na půdě Lokomotivy.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
TJ Lokomotiva Karlovy Vary: Roman Riedl, záložník: Věděli jsme, že nás nečeká vůbec lehký zápas. Hráči Slávie byli ještě navíc posíleni o hráče A-týmu. To nás vybičovalo k velmi dobrému výkonu. Hráli jsme srdcem a naše hlavní zbraň byla v týmovosti. Myslím, že jsme nakonec byli i nebezpečnější a po zásluze bereme dva body.

FC Slavia Karlovy Vary B
FC Slavia Karlovy Vary: David Žitný, obránce: Chtěli jsme konečně bodovat naplno. Měli jsme i posilu v podobě pár kluků z A-týmu. Paradoxně nám to nepomohlo, nevím proč, ale zkrátka jsme nebyli klidní a trpělivý. Výsledkem toho je další ztráta a jsme opravdu zklamaní.



Počet diváků: 330. Rozhodčí: Godža Ladislav - TICHOTA Martin, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2020 19:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: František Merkl
Tip experta: výhra hostů

Mladí hráči ze Slavie Karlovy Vary budou poprvé v sezóně stoprocentní, když Lokomotivu porazí v poměru 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích