4:3p.
(0:1)
24. V. Altman (p.)
56. V. Šiman
64. V. Altman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj mezi Lokomotivou a Chebským FC rozhodly až penalty


Branky


46. R. Riedl , 73. J. Richter , 79. J. Tulák - 24. V. Altman (p.) , 56. V. Šiman , 64. V. Altman
12

Na hřišti Lokomotivy se představili hráči chebského FC a byla z toho nakonec velmi dramatická podívaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padl pouze jeden gól

Domácí Lokomotiva si toužila připsat na svém hřišti další body do tabulky. Cheb, který zatím ve svých výkonech dost kolísá se chtěl odrazit tímto zápasem k lepším zítřkům. V úvodu byly oba týmy velmi opatrné. Snaha byla zejména držet střed hřiště, což se více dařilo chebskému celku. Ve 24. minutě navíc přišel penaltový zákrok v podání domácího hráče a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Václav Altman, který tak poslal Cheb do vedení. Poté byla vidět hra nahoru dolů, kdy oba týmy měly k dispozici několik slibných pokusů, ale žadný se neujal. Tempo zápasu bylo velmi slušné a zápas byl fyzicky dosti náročný. Za stavu 0:1  se odcházelo do kabin.

Gólově bohatá druhá půle

Hned v úvodu druhé půle se dostal do úniku Roman Riedl, který svou šanci dokázal s přehledem zužitkovat a vyrovnal tak na 1:1. Cheb nadále však držel opticky víc balón na své straně. Šance se tvořily na obou stranách a gól na jedné či druhé straně byl na spadnatí. V 56. minutě už ale gól přišel, když po chybě domácí obrany se míč dostal k Václavu Šimanovi a ten tváří tvář brankáři domácích nezaváhal a vrátil vedení Chebu. V 64. minutě bylo pro domácí Lokomotivu ještě hůř, když svůj druhý gól zaznamenal Václav Altman, když dostal ideální pas mezi obránce domácích. Netrvalo však dlouho a Lokáda snížila, jelikož se do míče opřel Jakub Richter. V 79. minutě se ke střelcům přidal také Jindřich Tulák, který vyrovnal 10 minut před koncem na 3:3. Do konce zápasu už branka nepadla a tak zápas musely rozlousknout až pokutové kopy.

Lokomotiva brala 2 body

V pokutových kopech Lokomotivě chytil 2 body golman, který vychytal ve druhé sérii hráče chebského celku, všichni ostatní byli pak stoprocentní a tak body zůstaly na domácí půdě, ale za dobrý výkon také jeden putuje do Chebu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
TJ Lokomotiva Karlovy Vary: Roman Riedl, útočník: V zápase se nám úplně nevedlo podle představ. Soupeř kontroloval více střed hřiště a byl velmi nepříjemný. Nám se naštěstí povedlo nepříznivý vývoj zvrátit a nakonec obrátit v náš prospěch, ale pro příští zápas se musíme polepšit.




Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Novotný [-] - J. Kolář [-] , O. Špička [-] , R. Kolář [-] , J. Tulák [-] , P. Bílý [-] , R. Riedl [-] , D. Žinčák [-] , D. Schönwalder [-] , D. Matejka [-] , L. Válek [-] (40. J. Richter [-] )

FC Cheb
R. Bočukov [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (82. L. Sahaj [-] ) , T. Altman [-] , P. Sedlák [-] , F. Eschler [-] , Š. Halada [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , M. Podlipský [-] (55. V. Holakovský [-] ) , J. Kerďo [-]

ŽK: 28. L. Válek , 35. P. Bílý , 76. D. Matejka , 86. D. Schönwalder - 86. J. Zeman .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - COUFAL Jaroslav, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Alexander Čaban
Tip experta: výhra domácích

Lokomotiva si doma připíše 3 body za vítězství 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích