0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory stále bez ztráty bodu, nestačila ani Plesná


Branky


10

První s druhým! Takový šlágr nabídlo 6.kolo, poslední na několik pátků, v rámci 1.B třídy Karlovarského kraje. Domácí Plesná na svém hřišti přivítali celek Dvorů, který zatím soutěží prochází bez ztráty bodu a dominantními výkony má namířeno přímo do A třídy. Plesná v posledním kole překvapivě prohrála s rezervou Chodovu a chtěla porážku odčinit, bylo však nadmíru jasné, že proti Dvorům to bude extrémně těžké. Skvělým aspektem utkání byli fanoušci “za plotem”, kteří zaslouží absolutní respekt a kteří nám připomněli, jak úžasný může fotbal být. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plesná vstoupila bojácně, Dvory dávaly branky

Vypadalo to, že domácí vstoupili do utkání s přílišným respektem a hráli až moc opatrně a až moc zataženě. Umožnili tak hostům, aby postupně navyšovali svůj tlak a uzamkli domácí na vlastní polovině. To pramenilo v první branku Dvorů. Ve 26. minutě se k míči dostal Jiří Prchal, který vystřelil na zadní tyč ranou, která nebyla nikterak prudká, avšak kvalitně umístěná, brankář na ni nedosáhl a tak šli hosté do vedení 1:0. Nedlouho na to se ve skvělé šanci na vyrovnání ocitl Sebastian Linhart, ten ale trefil pouze tyč hostující branky. Ve 39. minutě napřáhl k ráně zpoza vápna Jaroslav Šimků, jehož dělovka letěla sice na střed branky, zapadla však přesně pod víko a gólman nedokázala zasáhnout, bylo to 2:0 pro hosty. Třetí branka padla o pouhé tři minuty později a byli to opět hosté. Z rohového kopu se prosadil snad nejmenší hráč na hřišti, Václav Ušák.

Domácí se osmělili, ale zázrak se nekonal

S vědomím, že nemají co ztratit, vstoupili domácí do druhé půle mnohem smělejší a odvážnější. Hosté, možná i trochu uspokojeni tříbrankovým vedením, lehce polevili v aktivitě směrem dopředu. O závar se několikrát pokoušel domácí Václav Panuška, který se pokoušel zatáhnout míč vždy po levé straně, v nic gólového to ale nepramenilo. I Václav Bláha se několikrát pokoušel něco vymyslet, poměrně často se ve svých snahách ale nacházel v ofsajdovém postavení. Důležitý moment přišel v 56. minutě, kdy došlo k potyčce dvou hráčů, načež domácí Bořek Votruba strčil nevybíravě do hráče hostů, sudí to ocenil dvěma žlutými kartami a následnou červenou a Votruba musel do sprch. Diskutabilní situace však průběh utkání příliš citelně neovlivnila. Dvory si dále tvořily šance, na tu gólovou se však muselo čekat. Poslední branka přišla v 74. minutě, kdy se trefil Milan Gojkovič a uzavřel skóre na 4:0 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč domácích): Dvory byly od začátku lepším mančaftem, ale to jsme upřímně očekávali. Nám chybí několik hráčů základní sestavu, což se na výkonu taky značně podepsalo. Hosté si vítězství a tři body zasloužili a nám nezbývá, než jim pogratulovat.




Sestavy


TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - P. Malý [-] , B. Votruba [-] , O. Paluka [-] , A. Šulek [-] , M. Eliáš [-] - A. Votruba [-] , R. Glazer [-] , V. Bláha ml. [-] - S. Linhart [-] , V. Panuška [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - M. Pavliš [-] (79. P. Bitman [-] ) , M. Schneider [-] , T. Oslovič [-] , J. Prchal [-] - M. Holcman [-] , V. Ušák [-] (72. L. Nekoranec [-] ) , M. Hlinka [-] (64. M. Gojkovič [-] ) , J. Šimků [-] - J. Nerad [-] , M. Vedana [-] (64. D. Vaník [-] ) -

ŽK: 6. O. Paluka , 56. B. Votruba , 56. V. Bláha ml. , 70. A. Šulek - 51. M. Vedana , 62. T. Oslovič . ČK: 56. B. Votruba .
Hráči zápasu: A. Votruba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: výhra hostů

Dvory se mi minulý týden v zápase s Křižovatkou moc nelíbily, ale tentokrát určitě zařadí dvojku. Trochu se u nich obávám, že neznalost soupeře a především středové a útočné řady domácích jim může trochu uškodit. Myslím si ale, že hráči jako Nerad, Šimků, Holcman, Prchal a další toto utkání zvládnou, protože mají zkušenosti a ty se v tomto utkání projeví. Myslím si, že to skončí 2:4 pro hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů