J. Mucek 6.
D. Šlajs 37. (p.)
J. Mucek 85.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Mariánských Lázní si dokráčela pro tři body


Branky


6. J. Mucek , 37. D. Šlajs (p.) , 85. J. Mucek - 4. D. Slakoper
6

Na těžké utkání zajížděli do Mariánek, které byly po dvou kolech bez ztráty bodu, hráči ze Staré Role, kteří na kontě měli jednu porážku a jednu výhru. Na tvrdém terénu se hrál fyzicky velmi náročný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky na obou stranách

Od úvodního hvizdu byli domácí aktivnější, přesto to byli hosté, kdo se prosadil první. Ve 4. minutě se po prodlouženém autovém vhazování do vápna soupeře povedenou střelou do levého horního rohu prosadil Daniel Slakoper. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat a už v 6. minutě se po přečíslení střelou z vápna prosadil domácí kapitán Jan Mucek. Mariánské béčko mělo po celou první půli mírnou převahu a vytvořilo si i několik šancí, zůstávaly však nevyužity. Ve 29. minutě vyslal krásnou střelu Patrik Kořistka, která ale pouze orazítkovala hostující tyč. Ve 37. minutě došlo ke zbytečnému faulu ve vápně hostů, jeho následnou exekuci zvládnul David Šlajs a domácí vedli 2:1. 

Nastřelená tyč, udělená červená karta, stvrzující branka

Hned v úvodu druhé půle měli Rolští gól na kopačkách, odražený balon, který byl pak dorážen z hranice malého vápna, však trefil pouze tyč domácích a skóre se tak neměnilo. V 50. minutě sáhl po záchranné brzdě hostující Petr Belický, který stáhl domácího hráče v počátku smrtícího brejku k zemi, a protože byl v obranné linii poslední, neměl rozhodčí na vybranou a poslal Rolského obránce předčasně do sprch. Hosté se tak museli více zatáhnout a Mariánky mohly mnohem více vymýšlet a hrát s balonem, jejich převaha postupně narůstala, do větších šancí se však dostávaly sporadicky. Rozhodující moment přišel v 85. minutě, kdy se po rychlém brejku po lajně prosadil podruhé v utkání Jan Mucek a uzavřel skóre na 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef (člen VV, na starosti sportovní úsek): Staré Roli musím vzdát hold, většinu druhé půle nebylo poznat, že mají o hráče míň. Dnes bych chtěl hlavně poděkovat divákům, kteří si našli cestu do Drmoulu a naše kluky několikrát v prvním poločase odměnili potleskem. Další víkend zajíždíme k utkání do Kraslic a určitě nás nebude čekat nic lehkého. Po úvodní prohře družstvo Kraslic dvakrát vyhrálo.

TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (hráč hostů): Hrálo se na těžkém terénu, ale na to se nemůžeme vymlouvat, bylo to stejné pro oba týmy. Mariánky byly lépe fyzicky připraveny, ale myslím, že to byl vesměs vyrovnaný zápas, s trochou štěstí jsme mohli sáhnout i po nějakém tom bodu. Mariánkám ale musím k výhře pogratulovat.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - D. Samek [-] , O. Parák [-] - J. Mucek [-] (86. F. Seleši [-] ) , J. Novák [-] (86. I. Novosad [-] ) , D. Šlajs [-] , V. Kotous [-] , R. Popovič [-] - K. Novotný [-] , M. Blažek [-] (53. K. Doležal [-] ) , P. Kořistka [-]

TJ DDM Stará Role
Š. Gargula [-] - M. Hejl [-] (23. P. Belický [-] ) , M. Křížek [-] , K. Belický [-] , M. Gojkovič [-] - T. Ficner [-] , M. Sikora [-] , J. Ženíšek [-] , D. Slakoper [-] - R. Voborský [-] (77. A. Gunem [-] ) , D. Almiashev [-] (70. L. Labodarec [-] ) -

ŽK: 68. R. Popovič , 75. J. Novák , 80. P. Kořistka , 83. O. Parák , 88. F. Seleši - 28. D. Slakoper , 43. M. Sikora . ČK: 50. P. Belický .
Hráči zápasu: J. Mucek - Š. Gargula .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - LHOTKA Jindřich, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady vyzkouším taky plichtu. Mariánky neznám, ale věřím, že by si odtamtud Role mohla odvézt nějakej bod.