1:1
(1:0)
83. L. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:15

4.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemka v závěru vyrovnala ve Zbuzanech


Branky


3

Zbuzany se dostaly proti posílené Bohemce do vedení, v závěru ale dokázali hosté vyrovnat a utkání skončilo nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studnička poslal domácí do vedení

Za Bohemku nastoupili i áčkaři Valeš v brance, klubová legenda Josef Jindřišek s Novákem ve středu pole a v útoku Koubek. Právě jedna z posil, Novák, si po pár minutách navedla míč na střelu z hranice vápna, ale domácí bek ji zblokoval. V 19. minutě napřáhl ke střele z pětadvaceti metrů domácí Štěpán Studnička a jeho parádní rána se od břevna odrazila do hostující sítě, 1:0. Domácím vedoucí branka pomohla a převzali iniciativu. Agyemanovu střelu z velkého vápna dokázal Valeš vyrazit. Další šance první půle nanabídla, a tak šli domácí do kabin s vedením 1:0.

Bohemka v závěru vyrovnala gólem, který původně neplatil

Do první příležitosti druhé půle se dostal hostující Koubek, ale jeho zakončení šlo nad branku. Domácí zahrozili hlavičkou Poučka, která ale minula Valešovu branku. Klokani nevyužili ani další příležitost, kdy Jirsovu nabídku na malé vápno dokázal zlikvidovat ve spolupráci s obranou brankář Soukup. V 83. minutě se hosté znovu tlačili dopředu, Koubkova střela po Zemanově průniku byla ještě sražena, ale u odraženého míče byl první Lukáš Musil a srovnal na 1:1. Obě mužstva chtěla v závěru výsledek překlopit na svou stranu, ale nikdo již branku nevstřelil a utkání tak skončilo remízou 1:1.

 

Zdroj: Web Bohemians Praha 1905

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
L. Soukup [-] - J. Trýzna [-] (77. R. Barciaga [-] ) , L. Pouček [-] , J. Nováček [-] (74. P. Eliáš [-] ) , Š. Studnička [-] , B. Agyeman [-] , D. Eichler [-] , J. Schneider [-] , T. Novák [-] , J. Zákostelský [-] , K. Houha [-] (86. A. Borkovec [-] )

Bohemians Praha 1905 B
R. Valeš [-] - M. Kadlec [-] , L. Marhoul [-] (70. L. Musil [-] ) , V. Novák [-] , D. Vala [-] , M. Koubek [-] , F. Dostál [-] (46. F. Mareš [-] ) , P. Jirsa [-] (90. J. Koutský [-] ) , D. Farkaš [-] (66. V. Zeman [-] ) , P. Vala [-] , J. Jindřišek [-]

ŽK: 66. L. Pouček .
Hráči zápasu: Š. Studnička - R. Valeš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NENADÁL Martin - BRYCHTA Ondřej, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

2-2

Tip: výhra domácích