3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Kubů zařídil dvěma góly obrat pro Zápy proti Hradci Králové


Branky


15. O. Vencl , 60. M. Kubů , 65. M. Kubů - 18. M. Kadrmas , 32. F. Kubala
3

Zápas, ve kterém byly k vidění dva obraty ve skóre nakonec skončil výhrou domácích, jejichž trenérovi vyšlo skvěle střídání. Hosté se zlobili, že Kubů vstřelil vyrovnávací branku z ofsajdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté otočili skóre

Domácí hráči proti soupeři s posilami z áčka v úvodu několikrát chybovali a mohli děkovat gólmanu Hrubešovi, že soupeřovi šance zneškodnil. V 15. minutě zahrával domácí Kavalír rohový kop, centr si našel Ondřej Vencl a poslal Zápy do vedení 1:0. V 18. minutě hosté vyrovnali. Po krásné přihrávce Firbachera se prosadil Marek Kadrmas, 1:1. Ve 32. minutě Firbacher znovu přihrával a Filip Kubala prostřelil Hrubeše, 1:2.

Střídající Kubů zařídil obrat

V úvodu druhé půle pálil nebezpečně Firbacher, ale branku o kousek minul. Poté začali iniciativu přebírat domácí. Janko svou šanci na vyrovnání neproměnil. V 60. minutě Janko přihrával a střídající Matyáš Kubů, který byl minutu na hřišti vyrovnal na 2:2. Hosté vehementně reklamovali ofsajdové postavení domácího hráče, ale neúspěšně. V 65. minutě domácí vhazovali, míč se po nedůrazu hradeckých dostal do vápna a Matyáš Kubů poslal Zápy do vedení 3:2. V závěru utkání měli hosté šance na vyrovnání, ale Rezek ani Kubala z přímého kopu neuspěli, protože je vychytal výborný Hrubeš v domácí brance.

 

Zdroje: Web SK ZápyWeb FC Hradec Králové

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



FC Hradec Králové B
Karel Krejčík - trenér: Chtěli jsme začít od první minuty aktivně, ale nepodařilo se nám to. Domácí Zápy byly bojovnější a agresivnější a šly zaslouženě do vedení. Dokázali jsme se však zvednout, otočit průběh zápasu a s poločasovým výsledkem i výkonem jsme byli o přestávce spokojeni. Do druhého dějství jsme vstoupili dobře, ale neproměnili jsme vypracovanou šanci. Pak nás domácí na těžkém terénu velkou bojovností dokázali přetlačit a otočit skóre. Výsledek je pro nás zklamáním a nic na tom nemění ani naše přesvědčení, že domácí vyrovnali gólem z jasného ofsajdu. Byli jsme dobře posíleni a měli jsme zápas zvládnout vítězně.



Sestavy


SK Zápy
K. Hrubeš [-] - T. Matějka [-] (59. L. Koutenský [-] ) , K. Janko [-] , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] (90. V. Čičatka [-] ) , V. Hron [-] (59. M. Kubů [-] ) , L. Mikor [-] , O. Vencl [-] , M. Pávek [-] , L. Woitek [-] , P. Kavalír [-] (87. M. Matoušek [-] )

FC Hradec Králové B
M. Reichl [-] - V. Baloun [-] (78. J. Locker [-] ) , M. Leibl [-] , Š. Harazim [-] , M. Kejř [-] (78. J. Kosař [-] ) , F. Firbacher [-] (69. M. Hlaváč [-] ) , M. Kadrmas [-] , F. Kubala [-] , J. Vobejda [-] (69. L. Hájek [-] ) , D. Soukeník [-] , J. Rezek [-]

ŽK: 38. M. Jelínek , 46. K. Janko , 83. O. Vencl - 47. M. Kejř , 58. D. Soukeník , 60. M. Leibl , 71. M. Kadrmas .
Hráči zápasu: M. Kubů .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Zadinová Olga - ZOUFALÝ David, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.