Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov dobil Skomelno 7 góly!


0

V sobotu 7.11.2015 se odehrál souboj mezi FC Mirošov a Sokol Skomelno.Zápas to byl perfektní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení soupeř a velkolepý obrat domácích.

V sobotu se odehrál zápas na hřišti Mirošova a jednalo se o poslední letošní utkání Mirošova a Skomelna.Zápas začali lépe hosté, když ve 13'minutě Kotva Pavel skóroval do brány Mirošova, na což ale domácí za 5' minut odpověděli vyrovnavaci střelou Lukáše Starinskeho.Zápas se hrál vyrovnane, ale ve 35'minutě se povedlo domácím přenést zápas na svou stranu když na 2:1 upravil Michal Bernard a následne dvě minuty potom Jan Šimonovský a Domácí už vedli o dvě branky.Do kabin se šlo za skóre 3:1.

Mirošov dokoval debakl.

Po přestávce se šlo znova na trávník a hosté začali aktivně a to jim přineslo ovoce, když ve 53'minutě Vladislav Novák znižil na 3:2.Ale malou chvíli na to odpověděl Beránek Tomáš a za necelé dvě minuty přidal branku ještě David Šimonovský a stav zápasu rázem byl 5:2.Zbytek zápasu se hrál už v režii Mirošova ,který přidal ještě dvě branky a tak konečné skóre tohoto duelu bylo 7:2.



Sestavy


FC Mirošov
P. Skala [-] - L. Starinský [-] , J. Križánek [-] (30. M. Bernard [-] ) , J. Šimonovský [-] , D. Šimonovský [-] , T. Beránek [-] , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , J. Bezděk [-] , M. Kubeš [-] (46. P. Beránek [-] )

Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - P. Staněk [-] , M. Rückauf [-] , F. Prachár [-] (37. J. Štrunc [-] ) , F. Solar [-] (60. P. Hofman [-] ) - P. Somolík [-] , V. Novák [-] , M. Bělohlávek [-] , J. Turek [-] (53. M. Hofman [-] ) - P. Kotva [-] , J. Med [-] -

ŽK: 57. M. Hofman , 74. V. Novák .
Hráči zápasu: Z. Špetka .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - SÝKORA Vlastimil (N), BAUŠ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.