V. Hašek 57. (p.)
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno obralo Strašice o bod, Spartak zvítězil na penalty


Branky


57. V. Hašek (p.) - 10. J. Sommer
0

Pravděpodobně svoje nejhorší utkání v sezóně odehrály Strašice ve Skomelně, utrápený výkon nakonec vedl k vítězství na penalty. Hosté budou muset v příštím kole hodně přidat, čeká je totiž velmi vyhecovaný zápas s Cheznovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Peter Harčarik v posledním rozhovoru říkal, že se mu ve Skomelně nehraje dobře. Jako by tím na svůj tým hodil deku. Zápas prvního celku tabulky s posledním měl být jednoznačnou záležitostí, opak byl však pravdou. Spartaku se v zápase vůbec nedařilo a nakonec mohl být ještě rád za vydřené dva body na penalty. Strašice se sice zásluhou Sommera dostaly už v desáté minutě do vedení, ale Skomelno bylo v první půli aktivnější a od vyrovnávacího gólu je dělil pouze dobře chytající Roman Paur.

 

Ten však v zápase přeci jen kapituloval, nebyl to ovšem gól ze hry, ale ze pokutového kopu. Ten bezpečně ve druhém poločase, konkrétně v 57. minutě proměnil domácí kapitán Václav Hašek. Obě mužstva měla ve druhém poločase příležitosti, které by znamenaly zvrácení výsledku na svoji stranu, ale střelci neměli svůj den. Blíže k vítězství přeci jen bylo domácí Skomelno. Utkání však dospělo až na penalty ve, kterých byli šťastnější hráči Strašic a ze zápasu si tak odvezli bod navíc. Nutno však podotknout, že Skomelno, které bylo před utkáním poslední v tabulce, předvedlo velmi dobrý výkon, který znamenal zisk jednoho bodu. Skomelna má tak momentálně na svém kontě tři body za tři remízy, ani jednou na penalty nezvítězilo, což naznačuje, že by se této disciplíně mělo více věnovat, protože každý bod může být v boji o záchranu nesmírně důležitý. Tři body má také Kakejcov a Těškov, Skomelno je o skóre před nimi, ale jako jediný tým v soutěži ještě nevyhrálo. Strašice se naopak dostaly do dvoubodového vedení v soutěži, ale Holoubkov, který je druhý má zápas k dobru. V příštím kole čekají Strašice Cheznovice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Martin Hofman: Utkání se nám docela dost povedlo, hráli jsme dobře, naopak si myslím, že soupeř zahrál svoje nejhorší utkání v sezóně. Měli jsme i víc gólovek, takže škoda, že se to nepovedlo.

TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Byl to hrozný výkon z naší strany, nikomu nic nevycházelo a zkrátka den blbec.



Sestavy


Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - F. Solar [-] , P. Staněk [-] , M. Rückauf [-] , T. Bauš [-] - P. Somolík [-] , V. Novák [-] , M. Bělohlávek [-] , V. Hašek [-] - J. Med [-] , F. Prachár [-] (73. P. Hofman [-] ) -

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] - R. Štych [-] , M. Šípek [-] - J. Sommer [-] (55. Š. Bartišek [-] ) , J. Sommer [-] , M. Pipich [-] - P. Klír [-] (46. P. Stenzel [-] ) , V. Šlapák [-] (46. M. Laho [-] ) , M. Havel [-]

ŽK: 57. Š. Bartišek .
Místo: Skomelno. Počet diváků: 42. Rozhodčí: NOVÁK František - ŠTRUNC Jan (N), PETEREC Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.