6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek Miroslava Pavla odrovnalo nováčka


Branky


6. M. Pavel , 21. M. Pavel , 60. M. Pavel , 66. J. Fajtl , 74. M. Pavel , 75. M. Pavel
16

Nováček soutěže SK Mladé zavítal k prvnímu zápasu na hřiště Hrdějovic. Na tento zápas však nebudou hosté v dobrém vzpomínat. A to především na domácího Miroslava Pavla, který poslal míč do jejich siťě rovnou pětkrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do vedení v šesté minutě

Za velikého vedra vyšel úvod jednoznačně domácím. Hrdějovice si vytvořily hned od začátku územní převahu a v šesté minutě doklepl míč při standardní situaci do síťe Miroslav Pavel 1:0. Druhou branku přidal temtýž hráč po chybné rozehrávce hostí a výborně provedeném brejku do otevřené obrany. 

Miroslav Pavel přidal další tři branky

Druhý poločas pokračovalo především představení domácího Miroslava Pavla. Po hezké kombinaci zkompletoval hattrick 3:0. Na 4:0 zvyšoval ze závaru Jakub Fajtl. Pak už pálil jen domácí Miroslav Pavel, který během dvou minut postupně zvyšoval na 5:0 a 6:0. Domácí střelec tak dovedl svůj tým k poklidné výhře a sebe umístil do čela tabulky střelců. Hostující tým se k ničemu vážnému nedostal a tak bude muset v příští kole výrazně přidat, aby mohl pomýšlet na body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Po roce přestávky bez mistrovského zápasu nás na úvod čekalo Mladé. Jak na tom kdo je po dlouhé pauze byla otázka pro všechny zúčastněné jak na hřišti, tak v hledišti. Zápas se hrál za velmi teplého počasí v žádném velkém tempu. Od samého začátku jsme měli více ze hry, soupeř nás dostával do hry pomalou a nepřesnou rozehrávkou. Do vedení jsme šli ze standardky, kdy míč propadl na zadní tyč a Míra Pavel rozjel svůj pětigólový brankostroj. Druhý gól padl po chybné rozehrávce a našem rychlém výpadu. Druhá půle pokračovala v podobném duchu. Po krásné kombinaci zakončoval opět Pavel. Čtvrtý gól padl po rohovém kopu, kdy po závaru doklepl Fajtl. Při pátém a šestém gólů prokázal svou rychlost střelecky disponovaný Pavel. Po té už se zápas dohrával v poklidném tempu. Od hostů jsme čekali, že nás prověří více, ale náš brankář nemusel řešit vážnější situaci. Příští týden jedeme do Kameňáku, kde bychom chtěli potvrdit náš výkon z domácího zápasu.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - L. Kaisler [-] (71. M. Granov [-] ) , M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , M. Winkler [-] , D. Mašek [-] (34. M. Hrdlička [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Tressl [-] , O. Lipold [-] (42. M. Danda [-] ) , L. Kučera [-] , J. Melichar [-] (75. T. Fišer [-] )

SK Mladé
M. Pokorný [-] - Š. Masák [-] , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , T. Linhart [-] , P. Ira [-] , V. Materna [-] (18. M. Zemek [-] ) , F. Topič [-] , M. Drábek [-] , V. König ml. [-] (65. M. Novotný [-] ) , A. Pešek [-]

ŽK: 45. J. Fajtl - 49. P. Ira , 74. T. Kočvara .
Hráči zápasu: M. Pavel , M. Winkler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ONDRA Milan, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Pro mě zápas, který může dopadnout jakkoliv. Mladé neznám. Tady jen tipnu za NULA

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích