Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Sedlec doma jasně vyhrál


Branky


12. L. Sojka (vl.) , 31. J. Koch (p.) , 63. D. Reindl , 80. D. Reindl , 83. M. Pešek - 86. Z. Fatura
24

Soupeře z dalekých Loučovic přivítali sedlečtí fotbalisté ve třetím kole soutěže. K zápasu opět počítala sedlecká sestava zraněné a tak na lavičku musel usednout i bývalý hráč B mužstva Miloslav Voráček. Kdo se dostavil na zápas trochu později, přišel o velkou šanci domácího Špána, který po hlavičce Kocha a následné tyčce, netrefil zcela odkrytou branku hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sojka si vstřelil vlastní branku, pak Koch proměnil penaltu

V minutě dvanácté se již domácí dočkali, Koňarík vyslal přihrávku na křídlo Mi. Peškovi, ten s míčem pronikl do vápna a stříleným centrem hledal na zadní tyči Samohejla, před kterým si do vlastní sítě míč srazil obránce Sojka – 1:0. Sedlečtí i nadále byli v zápase dominantnější a pramenili z toho dobré šance leč zůstali nevyužité. Skóre se změnilo v 31. minutě, kdy Koňarík prostrčil míč do vápna Reindlovi, ten se prokličkoval až k brankáři, který jej zfauloval  a pískala se penalta. K míči se postavil stoper Koch a nekompromisně poslal míč do sítě – 2:0. Ke konci poločasu se dostali více na míč i hosté, ale vážnější ohrožení Krále v domácí brance se nekonalo.

Dvě branky Davida Reindla

Do druhé poločasu vstoupili hosté aktivněji, ale vážnější šanci si vypracovat nedokázali. Jejich snažení bylo utnuto brankou v šedesáté třetí minutě. Sedlecký Špán vyhrál na půlce hlavičkový souboj, k míči se dostal Mi. Pešek, přihrál jej agilnímu Koňaríkovi, ten uličkou vybídnul ke skórování Davida Reindla – 3:0. Domácí byli i nadále při chuti a vytvářeli si šance, hlavička Ma. Peška jen těsně minula tyčku, střelu Špána kryl hostující brankář Hüttner, pro ofsajd neplatila branka z kopačky Ma. Peška. V minutě osmdesáté třetí vhazoval domácí Hudec aut Koňaríkovi, který si narazil míč se Samohejlem, přesným centrem našel hlavu Reindla a bylo to již – 4:0. Hned o tři minuty na to našel přihrávkou Lukáš Koňarík, který byl u všech branek svého celku, Martina Peška a ten z hranice vápna krásným lobem levou nohou přehodil hostujícího brankáře – 5:0. V úplném závěru přišla kosmetická úprava z loučovických kopaček, Dudlovu střelu ještě stačil brankář Král vyrazit, ovšem na dorážku Fatury byl již krátký – 5:1. Tečku za zápasem pak udělal ranou z přímého kopu do tyče hostující Janků. Ze zasloužené výhry se tak radovalo domácí mužstvo.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Ač jsme se těžce scházeli, tak musím říct, že samotný zápas nám opravdu vyšel a byla to úplně jiná písnička než minulé kolo. Makali jsme, vytvořili si dost šancí a padaly pěkné branky. Jen mě malinko mrzí obdržený gól na konci zápasu, protože se již delší dobu snažíme o nulu vzadu a tentokrát jsme hosty do žádných větších šancí nepustili. Pochvalu zaslouží celý tým, nicméně vynikali Lukáš Koňarík, který byl u všech našich branek. Střelec David Reindl, který dva góly dal a navíc zařídil penaltu. Ve středu polo toho spoustu oběhal a vybojoval Jirka Špán. No a nestárnoucí kapitán Jarda Zíka, který ke všemu přidal ještě odkop z našeho vápna nůžkami, o čemž asi budeme dlouho slyšet :-). S respektem k soupeři říkám, že tentokrát si body odnášíme zaslouženě. Nakonec bych chtěl vyzdvihnout paní rozhodčí, ač nebyl zápas nijak vyhrocený, tak pískala opravdu velmi dobře.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Hned v první minutě domácí trefili po standartce hlavou tyč a následnou dorážku do odkryté branky netrefili. Bohužel v Sedlci už vyměnili železné branky za hliníkové, a tak nás zvonění tyčky neprobralo. Topili jsme se v nepřesnostech a všude byli druzí. Po prudkém centru si srazil míč do vlastní branky Sojka. Po půlhodině hry se do vápna prosmýkl Reindl, já ho jen zfauloval a z penalty to bylo 2-0. Do druhé půle jsme vstoupili o trochu aktivněji, ale stejně nepřesně. Do šancí jsme se nedostávali, Sedlec přidal ještě tři góly. Až v závěru Dudlovu brankářem vyraženou střelu dorazil do sítě Fatura a upravil na 5-1. Hráli jsme hrozně, domácí byli ve všech směrech lepší, já nic nechytil. Horší už to snad nebude. K nejlepším na hřišti patřili domácí kapitán Zíka s dvougólovým střelcem Reindlem.



Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - M. Pešek [-] , D. Reindl [-] , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] , M. Pešek [-] (68. J. Žofaj [-] ) , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-] , J. Koch [-] , J. Špán [-] , R. Hudec [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - K. Strnad [-] , L. Ardó [-] , D. Janků [-] , Z. Fatura [-] , V. Dudla [-] , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] (31. B. Bäuml [-] ) , J. Fejtek [-] (65. V. Matulík [-] ) , M. Zayml [-] (50. R. Karták [-] ) , J. Žák [-] (46. M. Koutský [-] )

ŽK: 30. L. Sojka , 70. Z. Fatura .
Hráči zápasu: D. Reindl , J. Zíka , J. Špán , L. Koňarík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARTONÍČKOVÁ Markéta - ERNST Martin, MAREŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2021 19:41
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Rýpar
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že hodíme za hlavu nepovedenou druhou půli ve Chvalšinách a Vltavan porazíme. Bude hodně záležet na tom, kolik se nás sejde.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů