Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd porazil na svém hřišti Loučovice


18

Kamenný Újezd přivítal doma Loučovice. Těm se v této sezoně zatím moc nedaří a body se jim nepodařilo odvést ani z Kamenného Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým brzo vedl o dvě branky, Loučovice do konce poločasu vyrovnaly

Domácí tým začal výborně a hned ve druhé minutě se trefil Aleš Prokop. O chvíli později se Aleš Prokop trefil znovu. Loučovice navíc přišly o zraněného Somolíka. Brzo se však dostaly zpět do hry, když snížil na 1:2 Vojtěch Matulík. Domácí tým vypadl z tempa a s chutí hrající Loučovice do poločasu vyrovnaly. Jaroslav Houška po hezké spolupráci s Janků vyrovnal. 

Aleš Prokop vstřelil hattrick a další branky padly z kopaček jeho spoluhráčů

Druhý poločas začal lépe tým Loučovic, ale žádnou šanci nevyužil a naopak za faul ve vápně se proti hostím kopala penalta. Tu proměnil Aleš Prokop a mohl se radovat z hattricku 3:2. Krátce na to zahrál tým hostí špatně malou domu a Petr Dvořák nabídnutou šancí nepohrdl 4:2. Vedení o tři branky zajistil o osm minut později Viktor Kotalík a konečnou podobu zápasu dal Josef Havlíček 6:2. Kamenný Újezd je tak na třetím místě tabulky, tři body za vedoucí Zlatou Korunou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Začátek nám vyšel skvěle. Dali jsme zprvu 2 góly a nechali se unést a přestali hrát. Soupeř vstřelil jednoho gola na 2:1 a dostal se na koně a začal hrát kombinační fotbal, z toho se jim podařilo vyrovnat. Stav 2:2 zůstal i o poločase a šlo se do kabin. Museli jsme si ujasnit pár věcí a druhé poločasu nastoupit z větší pokorou a zlepšit naší hru. To se nám podařilo a dokázali jsme vstřelit 2 góly po sobě a vedli 4:2. Soupeř měl nějaký náznaky kombinační hry, ale skončilo to vždy před vápnem. Do konce zápasu, jsme přidali 2 goly a stav byl nakonec 6:2. Opět se blýskl Aleš Prokop, který vstřelil hattrick. Peťa Dvořák za ním taky nezaostal a tato dvojka si rozuměla. Loučovicím přeji úspěšný zbytek podzimu.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Prošvihli jsme začátek. Kameňák využil brzkého zranění Somolíka a druhým gólem pak nesouhru v obraně po jeho vystřídání. Do hry jsme se vrátili brzy gólem V. Matulíka. Po souhře Janků - Houška druhý jmenovaný před koncem poločasu vyrovnal. Do druhé půle jsme opět museli nucené střídat, náš nástup do ní byl ale dobrý a čtvrt hodiny jsme byli lepší. Zbytečná penalta po faulu v rohu vápna ale posunula domácí do vedení, vzápětí špatná malá domů nabídla Kameňáku dvoubrankové vedení. Zbytek zápasu se dohrával, přičemž domácí využili ještě dvě námi nabídnuté šance. Sice jsme po dlouhé době dali góly, nebyli jsme herně horší, ale ty naše obdržené góly, to je bolest.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] - J. Havlíček [-] , A. Černý [-] , D. Průdek [-] - A. Prokop [-] - M. Sládek [-] (80. M. Fousek [-] ) , P. Dvořák [-] , V. Kotalík [-] (68. L. Prokeš [-] ) , J. Komberec [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Somolík [-] (4. M. Koutský [-] ) , V. Matulík [-] , L. Sojka [-] (71. B. Bäuml [-] ) , L. Ardó [-] , D. Janků [-] , V. Dudla [-] , J. Houška [-] (71. Z. Fatura [-] ) , M. Šíma [-] , M. Zayml [-] , J. Matulík [-] (46. J. Černý [-] )

ŽK: 44. M. Sadloň - 32. J. Matulík , 82. D. Janků , 85. J. Černý .
Hráči zápasu: P. Dvořák , A. Černý , A. Prokop .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ŠŤASTNÝ Petr, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Jirkal
Tip experta: remíza

Kameňák se rozjel, začalo mu to pálit vepředu a téměř neinkasuje. Uvidíme jak si střelci poradí s Loučovicema.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:19

Tip: remíza