0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice bez větších problému zvládly utkání v Těškově


Branky


0

Strašice předvedly na hřišti Těškova velmi přesvědčivý výkon a po delší době se jim s tímto soupeřem na jeho hřišti podařilo naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidný první poločas pro hosty

Dnešní utkání začalo klidným tempem a prvních cirka 10 minut se nic nedělo a hrálo se většinou ve středu hřiště, ale potom už byly lepší Strašice a vytvořily si poměrně dost šancí, ale trápila je koncovka a domácí golman nemusel zasahovat. Později přišla akce a z dálky, vypálil Pipich a stav byl 0-1. Po brance se rodily stále další a další šance. Později měli náznaky i domácí, ale golman Křepela nemusel zasahovat. Ke konci poločasu po pěkné akci byl stav 0-2, trefil se Vilém Šlapák. V závěru poločasu už musel zasahovat i Strašiccký golman, střelecký pokus domácích vyrazil na roh. 

Těškov se oklepal, góly však střílely Strašice

Po změně stran Strašicee opět zaspaly a prvních 10 minut bylo z jejich strany otřesných a Těškov byl lepší a měl spoustu šancí, které však nedokázal využít a hosté se postupem času začali opět vracet do zápasu. Zlepšili svoji hru a začali ohrožovat domácí branku. Třetí branku si na svoje konto připsal Šípek, jeho slabý pokus po chybě gólmana doputoval až za brankovou čáru, 0-3. Deset minut před koncem zápasu vstřelili hosté ještě jednu branku, do listiny střelců se zapsal Šimon Huttr, který tak stanovil konečné skóre zápasu na 4-0 pro Strašice.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Řekl bych k tomu, že až na prvních 10 minut druhého poločasu kterých bylo příšerných,tak si myslím, že z naší strany to nebylo špatný až na pár okamžiku a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FC Těškov
J. Zavřel [-] - M. Volf [-] , Š. Onufriy [-] , J. Florián [-] (82. J. Pacák [-] ) , L. Novák [-] , D. Šeterle [-] , M. Vild [-] (74. T. Pittner [-] ) , J. Stankev [-] (65. M. Liška [-] ) , L. Fuchs [-] , M. Dongres [-] , R. Tůma [-]

TJ Spartak Strašice
M. Křepela [-] - P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] - F. Lučka [-] , V. Šlapák [-] (59. J. Švihovec [-] ) , M. Huttr [-] , M. Šípek [-] (82. D. Císařovský [-] ) , R. Štych [-] , Š. Huttr [-] - J. Sommer [-] (39. L. Pigula [-] ) , M. Pipich [-] (79. Z. Rolinec [-] ) -

ŽK: 24. D. Šeterle , 51. M. Dongres - 86. F. Lučka . ČK: 76. M. Dongres .
Místo: Těškov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - TŮMA Jaroslav (N), HOJSÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.