V. Habr 72. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třebětice těsně porazily Buk


Branky


72. V. Habr (p.)
26

FK Sokol Třebětice zvítězil doma proti AC Buk. Utkání rozhodla jediná branka z pokutového kopu ve druhém poločase. Třebětice tak zůstávají nadále stoprocentní, kdežto Buk na první vítězství sezóny pořád čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině měli více ze hry domácí, branku ale nevstřelili

V první polovině byli domácí hráči rozhodně těmi aktivnějšími. Vypracované příležitosti ale ke vstřelení branky nevedly. Lépe si nevedli ani hosté. Povedlo se jim sice několikrát překvapit domácí obranu, když si pomohli nákopem, anebo rychlou narážečkou. Gól ale nevstřelili ani hosté. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou a diváci mohli jen doufat, že druhá půle přinese zlepšení.

Třebětice rozhodly brankou z penalty

 

Do druhé poloviny vstoupili opět lépe hráči Třebětic, a to za hlasitější podpory domácích příznivců. Domácí se dostávali do více příležitostí, ale do soupeřovy branky míč stále nemohli dostat. Až v 71. minutě, při samostatném úniku na brankáře Buku, si domácí útočník počínal zkušeně a došel si pro faul. Jelikož k němu došlo v pokutovém území, nařídil rozhodčí penaltu pro domácí Třebětice. Brankář Vondrák, který fauloval, byl navíc rozhodčím oceněn žlutou kartou.

 

Míč si na značku pokutového kopu postavil domácí kapitán Vojtěch Habr. Na jeho střelu si gólman Vondrák sice sáhl, ale vytěsnit ji mimo tři tyče nedokázal. V 72. minutě se tak Třebětice dostaly do vedení 1:0.

 

Jelikož zbytek utkání již žádnou další branku nepřinesl, skóre 1:0 bylo i konečným výsledkem. Třebětice tak získaly druhou výhru v sezóně a mají plný počet bodů. Naopak Buk, který oba dosavadní inkasované góly nové sezóny obdržel z pokutových kopů, na první vítězství v ročníku stále čeká.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Proti Buku nás čekala těžká domácí premiéra. Po celý zápas jsme měli převahu, hosté však velmi dobře bránili v bloku a vyráželi do nebezpečných kontrů. V prvním dějství jsme měli tři vyložené příležitosti, bohužel jsme ztroskotali na výborně chytajícím Vondrákovi. Stejný obraz byl k vidění i druhý poločas. Dali jsme branku po krásné akci, bohužel nám nebyla uznána, i když si myslím, že měla být. Nakonec padlo rozhodnutí z pokutového kopu, který proměnil Vojta Habr. Následovaly ještě další šance, nicméně už jsme neproměnili ani ty nejvyloženější. Myslím si, že naše vítězství bylo zasloužené, i když Buk podal dobrý výkon."

AC Buk
Libor Vondráček: "Do utkání jsme vstupovali s vědomím síly soupeře, který hrál velice aktivně. Občas se nám podařilo soupeře zaskočit rychlou kombinací nebo nákopem, ale více ze hry měli domácí. Měli sice jasně více ze hry, ale i my jsme mohli párkrát skórovat. A za bojovnost bychom si remízu zasloužili. Proti Studené tak máme o to větší motivaci naplno bodovat."



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - T. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] (4. V. Havlík [-] ) , V. Novák [-] (70. D. Kelbler [-] ) , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] , M. Kelbler [-] (90. V. Pokorný [-] ) , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , V. Lorenc [-]

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , L. Vondráček [-] , M. Šenkýř [-] , F. Opička [-] (71. O. Schmirler [-] ) , M. Mischnik [-] , O. Jasanský [-] , J. Jaroš [-] , P. Heger [-] , D. Hamerník [-] (63. L. Moravec [-] ) , Z. Březina [-]

Hráči zápasu: L. Vondrák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - MACHÁČEK David, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Matoušek
Tip experta: výhra domácích

To samé, co pro Suchdol, platí i pro Třebětice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

18. 8. 2021 11:38
Domácí jasný favorit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí pro mě favoritem...

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích