3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kakejcově viděli diváci strhující závěr


Branky


40. M. Fiala st. , 70. K. Masný , 91. K. Masný - 14. R. Hála , 90. F. Solar
0

V Kakejcově už domácí mužstvo myslelo na vítězství, hosté však dokázali v nastavení vyrovnat a chtěli ještě strhnout všechny váhy na svou stranu. Domácí však ještě v 94. minutě vstřelili rozhudující branku zápasu a nakonec zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Skomelno vstoupilo do zápasu v Kakejcově velmi dobře, už ve po čtvrthodině hry vyrazil dalekonosnou střelu brankář domácích Jiří Brunda jen před sebe a Radek Hála neměl s dorážkou problém. 1:0 pro hosty. Skomelno bylo na koni, ale ze sedla ho lehce vyhodil hlavní sudí, který ve 25 minutě odpískal pokutový kop. K němu se postavil jeden z domácích hráčů, ale brankář Jaroš v brance Skomelna jeho pokus zlikvidoval. Domácím se však peci jen do poločasu podařilo vyrovnat, ve 40. minutě se o to postaral Miroslav Fiala a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

 

Velký zvrat na konci druhé půle

Do druhého poločasu vstoupilo lépe domácí mužstvo, ale šance byli na obou stranách. Za hlavu se chytat museli hlavně útočníci Skomelna, kteří neproměnili velké šance. Když se neprosadili hosté, trestali domácí. V 70. minutě se do míče z přímého kopu opřel Karel Masný a za pomoci zdi dopravil balon do sítě. Gólman Jaroš byl proti této tečované střele bez šance. Hosté se neustále rvali dopředu a snažili se o vyrovnání. Jejich snaha se proměnila v kýžené v ovoce v 93. minutě, centrovaný balon usměrnil do sítě František Solar, vyrovnáno! Hostující trenér vyzval své hráče k okamžitému rozhodnutí zápasu, na penalty čekat nechtěl a Skomelno mělo za úkol vstřelit ještě jednu branku. Bohužel to se stalo jeho týmu osudné, balón se dostal právě do jejich vápna kde ho po velké tlačenici, kdy se ve vápně hostů nacházelo hned sedm hráčů domácích, dotlačil do sítě Karel Masný. Stal se tak hrdinou domácího týmu, hosté naopak museli spolknout hodně hořkou pilulku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák: Bojovný, ze strany hostů až přemotivovaný, domácí byli poučení ze zápasu proti Rakové, rozhodla nerpoměněná penalta našich hráčů a potom zajímavý byl konec utkání v posledních třech minutách padly dva góly, bylo to bojovný, slušný.

Sokol Skomelno
Martin Hofman: V prvním poločase jsme měli čtyři tutovky, resp čtyři velké šance a neproměnili. Pak to dopadlo jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Slávie Kakejcov
J. Brunda [-] - R. Piml [-] , L. Čada [-] , J. Dvořák [-] , V. Sazima [-] , J. Majer [-] - M. Fiala st. [-] , J. Lorenc [-] - T. Pittner [-] , R. Svitek [-] , K. Masný [-]

Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - F. Solar [-] , J. Turek [-] , M. Hofman [-] , T. Bauš [-] - M. Bělohlávek [-] , V. Hašek [-] , J. Med [-] - V. Novák [-] , F. Prachár [-] , R. Hála [-]

ŽK: 71. V. Sazima , 84. M. Fiala st. - 85. F. Solar .
Hráči zápasu: K. Masný - V. Novák .
Místo: Kakejcov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LISÝ Jiří - HAVLÍČEK Jaroslav, ŠTRUNC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.