3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Kardašově Řečici vyhrál po bláznivém průběhu Suchdol


Branky


44. J. Madar (p.) , 45. J. Vosecký , 66. F. Slavík - 19. O. Černoch , 23. D. Trmal , 79. O. Černoch , 90. O. Černoch (p.)
29

Utkání v Kardašově Řečici toho nabídlo spoustu. Emoce, zvraty skóre, pokutové kopy, červenou kartu a celkem 7 branek. Rozhodující gól vstřelil Suchdol z penalty až v páté minutě nastavení a zajistil si tak tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do dvougólového vedení, které ale domácí ještě před pauzou smazali

Suchdol nad Lužnici v prvním poločase začal lépe a vytvořil si několik příležitostí. Několik z nich zahodil, ale přesto odskočil do dvoubrankového vedení díky gólům Ondřeje Černocha v 19. minutě a Daniela Trmala ve 23. minutě - 0:2. Domácí byli opticky více na balónu a přehrávali hosty ve středu hřiště ale do výraznější šance se nedostali.

 

 

Když už se zdálo, že Suchdol udrží vedení do konce první půle, dokázala se Kardašova Řečice vzchopit. Po dvou zbytečných ztrátách ve středu hřiště domácí nejprve ve 44. minutě z pokutového kopu snížili na 1:2, prosadil se Jonáš Madar. A hned za minutu bylo dokonce vyrovnáno. Z rychlého brejku ve 45.minutě srovnal na 2:2 Jan Vosecký.

Ve vypjatém závěru strhl vítězství na svou stranu Suchdol

Ve druhé půli se nejprve v 64. minutě nechal zbytečně za kritiku rozhodčího vyloučit Radek Arenberger. Domácí Kardašova Řečice dokázala početní výhodu velice rychle využít. V 66. minutě dokonal obrat skóre na 3:2 František Slavík.

 

Poté na hřišti přibylo nervozity a osobních soubojů a rozhodčí měl s oběma týmy plné ruce práce. Domácí chtěli vstřelit čtvrtý pojišťující gól a hosté podnikali rychlé protiútoky. Po jednom z nich byl v 79. minutě pár metrů před vápnem suchdolský hráč faulovaný. K přímému volnému kopu se postavil Ondřej Černoch a vymetl pavouky v domácí bráně - 3:3.

 

Poté se hra odvíjela od vápna k vápnu se spoustou ztrát a nepřesností. V poslední minutě utkání se míč v domácím vápně dostal k Černochovi. Ten těsněn třemi domácími hráči zachoval chladnou hlavu, míč podržel, a ve snaze o kličku jej domácí obránce trefil do kotníku. Hlavní rozhodčí bez otálení nařídil pokutový kop. K němu se postavil v 90+5. minutě sám faulovaný Ondřej Černoch a suverénně proměnil. Tím jednak zkompletoval svůj hattrick a druhak otočil skóre opět na stranu Suchdola - 3:4. Ihned poté rozhodčí utkání ukončil.

 

Odchod do kabin byl plný emocí jak domácích diváků tak hráčů a funkcionářů.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - J. Klokner [-] (85. R. Porochoňski [-] ) , K. Valek [-] , P. Vosecký [-] , J. Vosecký [-] , J. Madar [-] , J. Tajml [-] , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - O. Černoch [-] , D. Čáp [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , D. Trmal [-] (71. K. Trmal [-] ) , T. Kamiš [-] (39. Š. Kubašta [-] ) , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] (89. T. Koranda [-] ) , T. Záruba [-]

ŽK: 65. T. Trepka , 78. J. Tajml , 90. V. Jánošík - 21. P. Špale , 40. F. Měkuta , 51. J. Záruba . ČK: 64. R. Arenberger .
Hráči zápasu: F. Slavík - O. Černoch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TŮMA Filip Pavel - RYNEŠ Vladimír, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Řečice je velmi silný tým, který udělal 4 body ve dvou venkovních zápasech. Doma často neprohrávají a nebude tomu tak ani ve 3. kole se Suchdolem. Tipuji těsnou výhru 1:0.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vsadím na domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tady to vidím na dělbu bodů...

Tip: výhra hostů