Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Bystřice si doma poradila s Bukem


Branky


30

Nová Bystřice na domácí půdě porazila Buk 4:2, na čemž se dvěma brankami podílel Jiří Havel. Domácí tak zapsali druhé vítězství v sezóně, naopak hosté si na první výhru budou muset ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice si v první půli vypracovala jednogólový náskok

V prvním poločase utkání mezi domácí Novou Bystřicí a hostujícím Bukem se hrál tvrdý fotbal plný osobních soubojů. Do šancí se dostávali především hráči domácí Nové Bystřice. První branku přinesla 28. minuta, kdy jednu z šancí domácích dokázal zužitkovat po hezké kombinaci Jiří Havel - 1:0.

 

Domácí si pak připravili ještě další šance, ale nedokázali z nich skórovat. Hosté z Buku měli spíše jen náznaky příležitostí, které ale nedokázali správně vyřešit, a tak platilo po první půli skóre 1:0.

Druhá půle nabídla napínavý závěr

Vstup do druhe půle vyšel rozhodně lépe domácímu týmu, který si vypracoval další šance. Ty dokázali i proměnit. Hned ve 49. minutě Jiří Havel svým druhým gólem pohotově zvýšil na 2:0.

 

O chvilku později, v 54. minutě přidali domácí třetí branku. Jakub Janoušek přehodil z poloviny hřiště na vápně stojícího brankáře hostujícího týmu - 3:0. Další šance pak Nová Bystřice nedokázala využít.

 

Poté se do hry dostali hosté. Zhruba od 70. minuty začali domácí hráči kazit jednoduché situace a neudrželi dlouho míč. Buk poupravil rozestavení i taktiku a najednou byl lepším mužstvem. To se projevilo i na skóre. V 73. minutě se parádně trefil Marek Šenkýř - 3:1.

 

O chvíli později, v 80. minutě, dokázal Buk skórovat podruhé, když se prosadil Ondřej Schmirlel a zadělal na pořádné drama - 3:2.

 

Hosté se pak sanžili o vyrovnání a hnali se do útoku. Toho pak v úplném závěru domácí dokázali využít, přesněji v šesté minutě nastavení. Do rozhozené obrany zaútočil Jakub Kaiseršot. Situaci dobře vyhodnotil a rozhold celé utkání gólem na 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Věděli jsme, že nás čeká houževnatý soupeř a hodně soubojové utkání. První půle to jen potvrdila, hrál se hodně kontaktní fotbal plný soubojů. Více šancí jsme si vytvořili ale my. Po hezké kombinaci se prosadil Havel a další šance jsme bohužel neproměnili. Soupeř měl také určité náznaky šancí, které však dobře nevyřešil. Vstup do druhé půle nám vyšel a byli jsme jasně lepším týmem a dokázali jsme toho využít. Od 70. minuty jsme nepochopitelně přestali hrát, nedokázali jsme vepředu podržet balon a kazili jednoduché přihrávky. Soupeř začal hrát dlouhé balony na vysoké útočníky a začal nás přehrávat. Dostali jsme dva góly, ale v závěru jsme rozhodli do otevřené obrany. V kontextu celého zápasu jsme vyhráli asi zaslouženě. Soupeř si však zaslouží uznáni jak se parádně dokázal dostat zpět do utkáni a hnal se za vyrovnáním. Pro nás je to poučeni a takto rozehraný zápas musíme zvládnout a dohrát mnohem lépe a ve větším klidu. Stínem utkání je těžké zranění Luďka Kuchaře, který byl s přetrženou achilovkou převezen do nemocnice."




Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - L. Kuchař [-] (88. A. Janata [-] ) , J. Kaiseršot [-] , J. Schramhauser [-] (92. T. Kratochvíl [-] ) , R. Schramhauser [-] (65. M. Feytl [-] ) , J. Janoušek [-] , J. Kubeš [-] , P. Bobál [-] (78. F. Kapias [-] ) , J. Havel [-] , D. Frühauf [-] , R. Schmidt [-]

AC Buk
L. Vondrák [-] - Z. Šic [-] , J. Jaroš [-] , F. Tomšík [-] (61. O. Schmirler [-] ) , M. Šenkýř [-] , F. Opička [-] , M. Mischnik [-] , O. Jasanský [-] , P. Heger [-] , D. Hamerník [-] (85. L. Waník [-] ) , Z. Březina [-]

ŽK: 71. O. Schmirler .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - ROUS Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Bystřice má zkušený tým a Buk je silný hlavně doma. Věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady vidím výhodu domácího prostředí...

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích