Olešnice doma udolala Lomnici nejtěsnějším výsledkem


Branky


33

Do Olešncie přijela k utkání devátého kola Lomnice nad Lužnicí. Tabulkově jsou na tom oba týmy odlišně, ale na hřišti rozdíl nebyl moc patrný. Domácí jako favorit zápasu nakonec získali všechny body, ale rozhodně to neměli vůbec snadné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl

Olešnice přivítala Lomnici nad Lužnicí jako favorit. První poločas ale jejich převahu domácího týmu nepřinesl. Naopak hra byla velice vyrovnaná, spíše ve středu pole bez nějakých výraznějších gólových možností. A tempo hry bylo spíše pomalejší.

 

Oba brankáři drželi po úvodním nudném dějství čistého konto a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Ve druhé půli Olešnice jediným gólem rozhodla

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva v aktivnějším pojetí než v první půlce zápasu. K vidění bylo i více šancí, ale gól přišel až v 60. minutě. Po autovém vhazování do vápna prodloužil míč za sebe hlavou Bahenský a lomnickou obranou zapomenutý osamocený Filip Šafránek neomylně první branku utkání - 1:0. 

 

Lomnice nad Lužnicí pak převzala iniciativu a snažila se o vyrovnání. Začala tedy hrát ještě více do útoku. Vypracovali si několik dobrých příležitostí, jako třeba samostatný únik, ale ždáný hostující hráč nedokázal překonat brankáře Olešnice Davida Janečka.

 

A jelikož další branku nepřidali ani domácí, byla ta Šafránkova z šedesáté minuty brankou vítěznou. Domácí Olešnice si připisuje 3 body do tabulky, kdežto Lomnice nad Lužnicí po dvou vítězstvích tentokrát zapisuje porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Odehráli jsme velmi bojovné utkání, které jsme nakonec dokázali vyhrát, ale soupeř se rozhodně nevzdával a bod by si určitě zasloužil. Tentokrát jsme byli šťastnější my."

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Dneska jsme si prohrát určitě nezasloužili a spíše jsme si měli odvézt všechny body. První poločas byl vyrovnaný bez větších šancí. Ve druhém už hra byla živější, ale bohužel jsme dostali gól po naší jediné velké chybě před naší brankou, kdy jsme nechali v pokutovém území úplně volného Filipa Šafránka a ten zkušeně uklidil míč do branky. Kluci makali, bojovali, ale míč jsme do domácí branky nedostali ani ze samostatného úniku, ani z velkých šancí, kdy jsme dokonce dvakrát zakončovali z hranice malého vápna. Asi jsme si prach vystříleli minulý týden a dnes nám nebylo přáno. Bohužel, díky špatnému zakončování jsme letos už poněkolikáté vyšli bodově naprázdno."



Počet diváků: 69. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - SYROVÁTKA Jan, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 10. 2021 09:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

I když hosté teď dvakrát za sebou vyhráli, tak věřím, že domácí vyhrají, protože se na jejich hřišti hraje velmi těžce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vsadím na domácí i když bych dal asi jinak.Vysvětlil jsem hráčům proč jsem vsázel proti Olešnici. Když jsem dal na výhru ,tak prohráli, když jsem dal na jejich prohru ,tak vyhráli. Aby na mě někdo ze hřiště nepokřikoval ( hráč) tak dám na Olešnici..

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích