0:2
(0:1)
35. M. Kupka
89. K. Janeček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice utnula vítěznou sérii Buku


Branky


35. M. Kupka , 89. K. Janeček (p.)
26

Na hřiště Buku dorazila k utkání desátého kola Kardašova Řečice. Domácí tým se pyšnil pětizápasovou šňůrou vítězství, a tak pomýšlel na přidání šestého. Hosté z Kardašovy Řečice ale dokázali ubránit domácí útočníky a tuto sérii tak ukončili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté ujali vedení

V Buku se představila Kardašova Řečice. Hosté se snažili v prvním poločase o kombinační hru, kterou jim ale často kazilo samo hřiště. Domácí oproti tomu hrozili především ze standardních situací. Zajímavým taktickým prvkem byly dlouhé auty, ale hostující brankář Houdek si s nimi věděl rady.

 

Více šancí si v relativně nudném prvním poločase tedy vypracovali domácí, ale jak to bývá, udeřilo na druhé straně. Ve 35. minutě předložil Jánošík po individuální akci míč Michalu Kupkovi, který ho pěknou patičkou uklidil za záda domácího gólmana a otevřel skóre - 0:1.

 

Další branka v prvním dějství nepadla, a tak odcházeli do šaten spokojenější hosté s jednobrankovým náskokem.

Snaha o vyrovnání domácích byla ve druhém poločase neúspěšná

Ve druhém poločase se na hřišti odehrávalo mnoho osobních soubojů a střetů. V úvodu byl aktivnější domácí Buk, který se snažil smazat náskok hostí, ale žádnou ze svých šancí nedokázal přetavit ve vyrovnávací gól.

 

58. minuta pak přinesla kontroverzní okamžik. Hostující Bílek byl faulován domácím Hegerem, který měl již žlutou kartu z prvního poločasu. Zákrok byl pomezním vyhodnocen opět tak, že by si zasloužil ocenit kartou a domácí hráč by tak byl vyloučen. Hlavní sudí sice žlutou kartu udělil, ale nikoli Hegerovi, nýbrž Vondráčkovi, a to i přes opakované upozornění čárového a za protestů trenérského štábu Kardašovy Řečice. Své rozhodnutí ale nezměnil. Domácí tak nadále pokračovali v jedenácti hráčích.

 

Ač citili hráči hostů křivdu, dokázali i nadále vzdorovat útokům domácího týmu a naopak si začali vytvářet i šance na uklidňující branku, z nichž jedna skončila na břevně domácí branky. Pojišťujícího gólu se pak hosté dočkali v 89. minutě, kdy po faulu na Jiřího Kováře rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Karel Janeček a zvýšil na 0:2.

 

Více se toho nestalo, a tak se raduje z vítězství Kardašova Řečice. Pětizápasová série výher domácího týmu byla ukončena.



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Libor Vondráček: "Na Kardašku jsme si věřili a k zápasu jsme nastoupili bez několika opor motivovaně. Bohužel se nám nedařilo trefovat branku, a když ano, gólman soupeře úřadoval. Rohové i přímé kopy často končily odpískáním útočného faulu. Na druhé straně se naopak v situaci na hranici ofsajdu ze závaru před brankou prosadili hosté a my se už jen marně snažili náskok dohnat. Brankář nás ještě jednou zázračně podržel, ale útok naši oporou nebyl, a tak jsme nakonec inkasovali ještě jednu branku z penalty. Byl to zápas blbec."

FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "Musím říct, že jsem hrdý na to, jak hráči k utkání, které je hodně bolelo, přistoupili a jak ho dokázali zvládnout. Všichni makali nadoraz. Výborně zachytal Houdek, který s přehledem likvidoval nebezpečné dlouhé auty domácích. V prvním poločase jsme se snažili o kombinaci, ale hřiště bylo proti. Přesto se po akci Jánošíka krásnou patičkou prosadil Kupka. Druhý poločas už byl hodně soubojový. Začátek nám trošku utekl, ale domácí své šance neproměnili. V 58. minutě se stala nevídaná věc. Po tvrdém faulu na Bílka nahlásil pomezní rozhodčí hlavnímu, že má být potrestán žlutou kartou domácí hráč Heger. Ten, coby majitel žluté karty z prvního poločasu, měl tedy být po zásluze vyloučen. Hlavní sudí ovšem kartu udělil jinému hráči, a ani přes upozornění pomezního tuto chybu nenapravil. Podle mého názoru hrubé ovlivnění utkání. Jsou prostě věci, nad kterými už v téhle fotbalové třídě zůstává rozum stát. Nicméně jsme se přes to dokázali přenést a utkání dotáhnout do vítězného konce. Vytvořili jsme si několik šancí, nastřelili břevno, ale pojistku jsme přidali až těsně před koncem utkání, když po faulu na Kováře proměnil pokutový kop Janeček. Vítězství v takhle těžkém utkání, navíc bez inkasované branky, je skvělou vizitkou celého týmu."



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Vrána [-] (17. M. Mischnik [-] ) , L. Vondráček [-] , Z. Březina [-] , O. Schmirler [-] , V. Balga [-] (86. J. Koranda [-] ) , L. Moravec [-] , D. Hamerník [-] , F. Tomšík [-] , M. Šenkýř [-] , P. Heger [-]

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - K. Janeček [-] , M. Kupka [-] , M. Bílek [-] , J. Tajml [-] , V. Roubík [-] (89. J. Vosecký [-] ) , O. Madar [-] (57. D. Mikloš [-] ) , J. Madar [-] , F. Slavík [-] , J. Kovář [-] , V. Jánošík [-]

ŽK: 8. P. Heger , 55. L. Moravec , 58. L. Vondráček , 86. L. Vondrák - 56. F. Slavík , 58. O. Madar , 79. M. Bílek .
Hráči zápasu: M. Šenkýř - K. Janeček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - VEJČÍK Vít, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 20:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 10:06

Tip: výhra domácích

Menší hřiště vykoná své.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:48
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:16

Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, které domácí zvládnou a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:22

Tip: výhra domácích

12. 10. 2021 15:06
výhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 12:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:28

Tip: výhra domácích