Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardašova Řečice otočila zápas s Dolním Bukovskem


Branky


27

V podzimní derniéře přivítala Kardašova Řečice na svém hřišti Dolní Bukovsko. Oba týmy zaznamenaly v posledních dvou zápasech shodně po jednom bodu, a tak chtěly zvítězit, aby se s podzimní částí rozloučili pozitivně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl rychlý start

Start prvního poločasu byl poměrně dost intenzivní. Na úvodní branku se sice muselo čekat relativně dlouhých 10 minut, ale následující čtvrthodinka přinesla hned další 3 branky. Skóre otevírali hosté, kteří možná využili drobného podcenění domácích hráčů, neboť přijeli v poměrně oslabené sestavě, kdy do branky musel naskočit bukovský trenér.

 

V 10. minutě tedy bylo skóre 0:1, když se trefil hostující útočník a nejlepší střelec Dolního Bukovska během podzimní části soutěže, Lukáš Chochol. Ten dostal perfektní přihrávku od Jana Bártíka z půlky za obranu a zkušeně zakončil placírou míč k tyči.

 

Za 6 minut to navíc bylo už o dvě branky. Náskok hostujícího týmu dokázal zdvojnásobit Jan Bártík, když se ve vápně uvolnil a naskočil si na centr od Františka Cihly a hlavou uklidil míč do sítě. S Kardašovou Řečicí to vypadalo zle - 0:2.

 

Jenže domácí na zápas rozhodně nerezignovali, právě naopak. Ve 21. minutě už to bylo zase jenom o gól. Bílek našel z rohového kopu přesně hlavu svého spoluhráče Vojtěcha Jánošíka, který dostal míč do sítě - 2:1.

 

A za tři minuty už bylo vyrovnáno. Nepovedený odkop hostujícího trenéra a brankáře Bukovska zachytil Miroslav Bílek a krásným obloučkem poslal míč do branky - 2:2.

 

Po bleskovém úvodu už zbytek prvního poločasu žádnou branku nepřinesl a přestávka tak probíhala za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli využili domácí vzniklou početní převahu

Do druhého poločasu vstoupila lépe domácí Kardašova Řečice, ale nedařilo se jí vypracovat si vážnější brankovou příležitost. Její tlak ale přinesl žlutou kartu pro bukovského Lukáše Chochola, a jelikož byla již druhá, musel se hostující útočník poroučet do sprch.

 

Domácí tak hráli proti deseti, ale i tak jim trvalo dlouho, než početní převahu přetavili ve vedoucí branku. Té se nakonec dočkali až v závěru, v 81. minutě. Střelec vyrovnávací branky, Miroslav Bílek, se dostal k míči a vyslal krásnou střelu z dálky, na kterou neměl zastupující brankář hostů vůbec nárok - 3:2.

 

V poslední zhruba desetiminutovce se pak skóre neměnilo a domácí si vedení pohlídali až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "První poločas to byla celkem divočina. Chtěli jsme soupeře zatlačit a brzy skórovat, ale bohužel opak byl pravdou. V 17. minutě jsme prohrávali 0:2. Začátek nám tedy opravdu nevyšel podle představ. Po dalších osmi minutách ovšem bylo srovnáno. Nejdříve rozehrál rohový kop Bílek a Jánošík uklidil míč do branky. Pak sám autor přihrávky zachytil špatný odkop hostujícího brankáře a skvěle provedeným lobem vyrovnal. Po vyrovnávací brance hosté výrazně přitvrdili. Výsledkem jejich snažení bylo nucené střídání Šergla, který utrpěl krvavé zranění v obličeji. Druhý poločas jsme začali lépe, ale nemohli jsme se propracovat k vážnější koncovce. V 58. minutě byl vyloučen hostující Chochol. Výhodu hráče v poli se nám dlouho nedařilo využít, až se do míče opřel Bílek a nekompromisní dalekonosnou střelou dokončil obrat v zápase. Jsme rádi, že poslední utkání podzimu skončilo naším vítězstvím. Na dokopné je pak vždy lepší nálada. Hráči si za celý podzim zaslouží pochvalu. Přeji jim, ať si užijí pauzu a načerpají síly na zimní přípravu."

TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Na zápase jsem nebyl, ovšem musím smeknout klobouk před klukama. Jet tam ve dvanácti bez brankáře, s trenérem v bráně, v základní sestavě s 18letým klukem, který bez tréninku hrál po zranění, a vést 0:2 a až do poslední chvíle bojovat o bod je obdivuhodné. Podzim je za námi. Závěr se nám moc nepovedl. Doufám, že na jaro se všichni zranění uzdraví a my budeme v plné sestavě."



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - K. Janeček [-] , M. Kupka [-] (89. T. Trepka [-] ) , M. Bílek [-] , J. Tajml [-] , V. Roubík [-] , O. Madar [-] , Z. Šergl [-] (41. J. Kovář [-] ) , F. Slavík [-] , D. Mikloš [-] (75. T. Bačák [-] ) , V. Jánošík [-]

TJ Dolní Bukovsko
V. Kotyza [-] - J. Bártík [-] , L. Chochol [-] , J. Vlach [-] , F. Hruška [-] , O. Malecha [-] , S. Miřátský [-] , D. Víta [-] , P. Zahradník [-] , F. Cihla [-] , J. Venčovský [-] (65. J. Cihla [-] )

ŽK: 32. M. Kupka - 32. L. Chochol , 35. D. Víta , 37. F. Hruška , 78. F. Cihla . ČK: 58. L. Chochol .
Hráči zápasu: M. Bílek - J. Bártík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - HAVLÍK Zdeněk, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Taky věřím domácím.

Tip experta: výhra domácích

Tady body zůstanou doma, výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích