Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 14:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv zvládly lépe Mariánky, Cheb odjíždí bez bodu


Branky


9

Souboj dvou rezerv byl k vidění v rámci 3. kola 1.A třídy. Mariánky hostily na svém hřišti chebskou Hvězdu a obě "áčka" měla na programu v tentýž den svá divizní utkání. Předem se tak očekávalo velice vyrovnané a bojovné utkání. V deštivém počasí dorazilo 41 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle pro domácí

Domácí si asi nemohli o lepším vstupu do utkání ani nechat zdát. Hned v 1. minutě totiž zaskočili hosty, kteří byli možná duchem ještě v kabině, a po krásné kombinaci se k zakončení dostal mladíček Adam Bártl, který si věděl rady a poslal svůj tým do vedení. 1:0. Domácí měli o něco více ze hry konečný stav první půle byl ale pro hosty asi až příliš krutý. Ve 13. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek další mladý talent z řad Viktorie Jakub Nedbalý. A přesně po půl hodině hry se prosadil domácí Filip Florian, další z řad týnejdžrů, který upravil na rozdíl tří branek, se kterým šli týmy do kabin.

Hosté během čtyř minut senzačně srovnali, nakonec ale stejně odjíždí s prázdnou

Ve druhé půli byl k vidění především bojovný fotbal a pětiminutový naprostý zkrat domácího týmu. Opaření byli hráči, trenéři a také domácí fanoušci. V 63. minutě se prosadil chebský Lukáš Macháček a tentýž hráč snížil na rozdíl jediné branky o pouhou minutu později. No a aby toho nebylo málo, v 67. minutě srovnával na 3:3 Lukáš Vlk. Domácí Mariánky takovou facku ale akceptovali a možná ji i potřebovali. Poslední slovo měl totiž nejmladší muž na hřišti, lázeňský Adam Bártl vstřelil branku v 74. minutě a uzavřel tak skóre zápasu v souboji rezerv na 4:3. 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně B
Josef Novotný (člen VV, na starosti sportovní úsek): Do prvního poločasu jsme vykročili skvěle a už v první minutě jsme šli do vedení. V dalších minutách jsme po většinu času určovali tempo hry a po dalších šancích přidali další dvě branky. Co se nám ale povedlo ve druhé půli, to se těžko vysvětluje. Už ve druhém zápase po sobě si necháme vstřelil 3 branky v rychlém sledu a musíme se strachovat o zisk bodů. Naštěstí se kluci na posledních 15 minut stačili vrátit hlavami do zápasu a vítězství urvat na naši stranu. V dalším kole nebudeme hrát v Drmoulu, ale na hlavním stadionu v Mariánských Lázních a přivítáme družstvo z Citic. Chtěli bychom zvítězit, ale víme , že nás nečeká nic lehkého. Jinak ještě k našemu dvoubrankovému střelci, jsem nesmírně rád, že se po více jak roce vrátil k fotbalu a když na sobě bude dále pracovat, věřím, že může brzy nakouknout i do "A" týmu.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně B
O. Jacko-Lysák [-] - D. Kuchárik [-] - J. Holeček [-] , J. Mucek [-] , V. Kotous [-] - D. Šlajs [-] , M. Lukáš [-] (46. F. Chlad [-] ) , A. Bártl [-] , F. Florian [-] (82. D. Šmejkal [-] ) , K. Maule [-] , J. Nedbalý [-] (72. T. Šelmek [-] )

FK Hvězda Cheb B
O. Ouhrabka [-] - M. Alexa [-] , L. Macháček [-] , L. Sládeček [-] (53. T. Kratochvíl [-] ) , J. Raffa [-] (52. L. Lokinga [-] ) , M. Sýkora [-] (52. L. Komárek [-] ) , J. Altman [-] , J. Beneš [-] , L. Vlk [-] , P. Lhotský [-] , L. Plíhal [-]

ŽK: 52. L. Sládeček .
Hráči zápasu: A. Bártl - L. Macháček .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Chrástecký František - HRNČÁL Jiří, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Domácím hraje A tým dopoledne, a tak budou moci využít i hráče z kádru áčka a vyhrají.