Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat z říše snů předvedly Citice, Loket odjíždí bez bodu


7

Těžko bychom hledali lepší definici fráze "utkání dvou poločasů", než zápas mezi Citicemi a Loktem. Domácí se pohybují na samotné špici a pokud chtěli zůstat na dosah první příčce, nic než výhra nepřipadalo v úvahu. Loket se zatím trápí a ač herní projev není tak slabý, výsledkově se týmu vůbec nedaří a po sedmi zápasech měl na svém kontě jeden jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se trefili hned třikrát

Začátek zápasu probíhal dle očekávání, domácí měli o něco více ze hry a po úvodním oťukávání se jim dařila také tvorba šancí. Nedařilo se jim ale šance proměňovat. V tom naopak excelovali hosté. V podstatě jejich první šance znamenala hned branku, v 19. minutě totiž otevřel skóre František Zázrivec a Loket vedl. Ten samý hráč se navíc prosadil ještě jednou o čtvrthodiny později ve 34. minutě už to bylo 0:2. Pokud se domácí již dopředu připravovali na vítr v kabině, nedělali dobře. Hosté se totiž prosadili ještě jednou, byl to konkrétně šikovný Marian Kolesnáč, který zvyšoval už na 0:3 a vypadalo to, že mají hosté namířeno k první, naprosto senzační výhře.

Domácí zabrali

Do druhé půle nastoupili domácí úplně jinak. Citic bylo najednou plné hřiště a také první branka, která padla hned v první minutě druhé půle, jim vlila elán do žil. Tím spíše, že se o ni postaral kapitán mužstva Josef Krajňák, který snižoval na 1:3. O pět minut později už byl rozdíl pouze jednobrankový, mezi střelce se totiž zapsal David Drabík a bylo to 2:3. Hosté se snažili vedení bránit, seč jim síly stačily, ale vydrželi to pouze do 64. minuty. V té se totiž do zakončení dostal Philippe Prečan, kterému se podařilo rychle překonat zranění kotníku, v 63. minutě nastoupil na hřiště a o minutu později srovnal na 3:3. Obrat z říše snů dokonal v 73. minutě Petr Širochman, který poslal svůj tým poprvé v zápase do vedení. Stav 4:3 už zůstal nezměněn.

 

Michal Kolesnáč v bráně hostů spjal celou svou kariéru s Loktem a ve svých 55 letech nastoupil k již neuvěřitelnému 734. utkání v dresu tohoto týmu. Naprosto unikátní počin, za který Michal zaslouží absolutní respekt. Navíc nechybí mnoho, aby bylo číslo zaokrouhleno na 750.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Jan Bufka, hráč: Před zápasem jsme věděli, že to nebude jednoduchý zápas. Potvrdilo se to v první půli, kdy jsme selhali v zakončení a soupeř nás potrestal, ze tří šancí dal tři branky. V poločase byl docela humbuk v kabině, něco jsme si řekli a do druhé půle nastoupily úplně jiné Citice. Mákli jsme a zápas dokázali otočit, i když jsme si museli sáhnout na dno sil. Jsme rádi, že jsme takový zápas zvládli a jen nás to ještě víc posílí do dalších zápasů. Hlavně moc děkujeme našim fanouškům za podporu.

FK Loket
Michal Kolesnáč, hráč, trenér: K zápasu do Citic jsme odjížděli s cílem překvapit. Že naše postavení v tabulce neodpovídá předváděné hře jsme věděli a domácím jsme chtěli být rovnocenným soupeřem. Opět jsme hráli v improvizované sestavě, ale s vědomím, že nemáme co ztratit. Do branky jsem si stoupnul já sám, ve svých 55 letech jsem alespoň mohl nabídnout zkušenosti a uklidňovat hru, první půli jsme hráli opravdu dobře, což kvitovali i domácí fanoušci. Citice naráželi na naši soustředěnou obranu a směrem dopředu se jim příliš nedařilo. Nám se dařilo napadat domácí rozehrávku a být efektivní směrem dopředu, z čehoš padli také všechny tři branky, ta poslední od Mariana z přímého kopu stála opravdu za to. Do druhé půle ale nastoupili domácí jako polití živou vodou a během šesti minut jsme je nechali dvakrát poměrně lacině skórovat. To nás psychicky hodně nalomilo a Citice to vycítily. Co k tomu říct, zápas jsme si prohráli sami v druhém poločase naší nedůsledností při obranné činnosti. Musíme postupně zapracovat na obranné činnosti při tréninku a zapracovat mladé a nezkušené hráče do naší sestavy.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - M. Prečan [-] , Z. Rakaš [-] (63. P. Prečan [-] ) , M. Dědič [-] (46. P. Bodnár [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , D. Drabík [-] (77. R. Pinta [-] ) , R. Bureš [-] , J. Bufka [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Falář [-] (90. M. Kolesnáč st. [-] ) , Z. Truhlář [-] , J. Drahozal [-] - T. Klásek [-] , A. Hoch [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Dvořák [-] (78. M. Svoboda [-] ) - F. Zázrivec [-] - L. Čáp [-] (78. T. Hrdlička [-] ) , J. Onyedikachi [-]

ŽK: 53. Z. Rakaš , 74. R. Bureš , 86. J. Bufka , 88. J. Krajňák - 61. J. Drahozal , 82. T. Hrdlička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - MAKOVEC Jan, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

Citice mají poslední dobou slušnou formu a na domácím hřišti se jim velice daří. Domácí nepřipustí překvapení a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích